Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un mare eveniment: Berliner Philharmoniker a deschis Festivalul Enescu

Adevărul Adevărul,
Un mare eveniment: Berliner Philharmoniker a deschis Festivalul Enescu

Recunosc ca motto-ul Festivalului de anul acesta, Lumea in armonie mi s-a parut o gaselnita de PR, o formula generica si foarte corect politica. Am trait cu aceasta perceptie luni de zile, pana acum cateva zile, cand mi-am dat seama ca gata! Festivalul acesta pe care-l asteptam timp de doi ani, chiar incepe. continuă pe Adevărul

S-a deschis Festivalul International George Enescu, editie care propune diversitate, sub semnul lumii in armonie

Editia cu numarul 24 a Festivalului International George Enescu, care se deschide astazi si se desfasoara pana pe 22 sepembrie, este cea mai extinsa de pana acum si este definita de diversitate si echilibru. in acelasi timp, editia 2019 este girata de numarul mare de artisti exceptionali care vor concerta la Bucuresti, in tara si in lume.

Adevarul.ro va transmite live concerte din Festivalul Enescu. Primul concert va fi transmis sambata, de la 22.30, de la Ateneu: La Cetra d Orfeo Ay Amor!

Sambata, 31 august, se deschide Festivalul International George Enescu. Adevarul. ro va trasminte live anumite concerte din Festival. in prima zi, de la ora 22. 30, la Ateneul Roman, va putea fi audiat un program sub genericul La Cetra D`Orfeo -Ay Amor!, in cadrul seriei Concertele de la miezul noptii. Michel Keustermans semneaza conducerea si aranjamentele muzicale. La concert participa Corul National de Camera Madrigal Marin Constantin.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3188 seconds )