Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un mare sindicat denunta umilirea profesorilor: salarii mai mici decat secretare si soferi din primarii

Hotnews Hotnews,
 Un mare sindicat denunta umilirea profesorilor: salarii mai mici decat secretare si soferi din primarii

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sustine ca angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in ciuda majorarilor anuntate in acest an. FSLI da intr-un comunicat exemple de profesori platiti mult mai prost decat secretarele sau soferii din primarii, care beneficiaza de salarii stabilite discretionar. continuă pe Hotnews

Un mare sindicat denunta umilirea profesorilor: salarii mai mici decat secretarele si soferii din primarii

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) sustine ca angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in ciuda majorarilor anuntate in acest an. FSLI da intr-un comunicat exemple de profesori platiti mult mai prost decat secretarele sau soferii din primarii, care beneficiaza de salarii stabilite discretionar.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400g, printre cei mai mici din istorie sa supravietuiasca

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca, va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400 de grame, printre cei mai mici din istorie care au supravietuit

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )