Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marea Britanie acuza Romania ca a exportat conserve de carne de vita continand urme de carne de cal

B1 B1,
Marea Britanie acuza Romania ca a exportat conserve de carne de vita continand urme de carne de cal

Romania este implicata intr-un nou scandal privind etichetarea carnii. Presedintele ANSVSA, Vlad Manastireanu, a precizat joi pentru B1 TV ca inspectorii sanitari din Marea Britanie au descoperit in mai multe. continuă pe B1

Marea Britanie: ADN de cal, descoperit in conserve de carne de vita provenind din Romania

Un lot de observe de carne de vita feliata, provenind din Romania, a fost retras din doua lanturi de magazine din Marea Britanie dupa ce analizele au confirmat ca produsul contine ADN de cal, relateaza Sky News.

Romania si Marea Britanie, destinatiile favorite ale italienilor care vor sa divorteze.

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, scrie publicatia britanica Daily Mail, citata de Mediafax. Un judecator britanic a primit, miercuri, solicitarea de a anula 180 de divorturi acordate unor cupluri de italieni, dupa ce s-a descoperit ca persoanele respective au asumat resedinte fictive in Marea Britanie doar pentru a putea divorta. Sir James Munby, presedintele Diviziei administrative britanice pentru familie, a .

Romania si Marea Britanie, destinatiile favorite ale italienilor care vor sa divorteze

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, scrie publicatia britanica Daily Mail,, citata de Mediafax. Un judecator.

Romania si Marea Britanie, principalele destinatii ale italienilor care vor sa divorteze

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, noteaza Daily Mail. Un judecator britanic a primit, miercuri, solicitarea de a anula 180 de.

VIDEO Marea Britanie asteapta cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani: Numeroase zboruri anulate, transportul feroviar este blocat

Marea Britanie asteapta trecerea celei mai puternice furtuni din ultimii peste 10 ani, ce ar urma sa aduca rafale de vant de peste 130 de kilometri la ora si posibile inundatii, anunta AFP. Furtuna ar putea adecta si nord-vestul Frantei, potrivit meteorologilor. Duminica seara, valuri puternice au maturat coastele Bretaniei si Normandiei. In Marea Britanie sunt asteptate rafale violente de vant ce ar putea dobori arbori, pene de electricitate, dar si perturbarea transporturilor.

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

Nokia vrea interzicerea vanzarilor telefoanelor HTC One in Marea Britanie

Nokia a castigat un proces cu HTC in Marea Britanie in domeniul patentelor si va cere despagubiri, precum si interzicerea vanzarii in aceasta tara a unor telefoane mobile fabricate de compania taiwaneza, relateaza MarketWatch, citat de Mediafax.

Imigranta romanca, iNJUNGHIATA si UCISA in Marea Britanie.

O imigranta romanca a fost injunghiata pe o strada aglomerata din Ilford, Essex, in Marea Britanie, in noaptea de luni spre marti, si a murit, ulterior, la spital, transmite Mediafax. Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat marti dupa-amiaza in legatura cu moartea imigrantei, iar acesta se afla in custodia politiei in East London. Tinerei i-a fost acordat primul ajutor de catre paramedici care au condus-o la spital, insa medicii nu au putut sa o salveze. Romanca, a carei identitate nu .

Marea Britanie, prima tara occidentala care va emite obligatiuni islamice

Marea Britanie intentioneaza sa devina prima tara occidentala care va vinde obligatiuni islamice sukuk), a anuntat ieri premierul David Cameron, la Forumul Economic Mondial Islamic ce se desfasoara la Londra, conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

Marea Britanie: Doua reactoare nucleare, inchise pentru cateva zile din cauza furtunii Christian

In urma furtunii Christian, ce a lovit nordul Europei, doua reactoare au fost dezactivate in Marea Britanie si vor ramane oprite pentru cateva zile pentru intrarea temporara in functiune a generatoarelor.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )