Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie se apropie de IESIREA din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Marea Britanie se apropie de IESIREA din Uniunea Europeana

Marea Britanie este mai aproape de iesirea din Uniunea Europeana dupa ce Jean-Claude Junker a fost desemnat, in pofida opozitiei premierului britanic David Cameron, pentru functia de presedinte al Comisiei. continuă pe Antena3

The Daily Telegraph: Marea Britanie, cu un pas mai aproape de iesirea din Uniunea Europeana

Celebru cotidian conservator scrie in editia de sambata ca Marea Britanie a mai facut un pas in directia renuntarii la Uniunea Europeana, dupa ce premierul David Cameron nu a reusit sa blocheze desemnarea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

Cel mai mare lant de supermarketuri din Marea Britanie detine 4,6 milioane mp de teren. Tesco, in vizorul Comisiei Concurentei

Tesco, cel mai mare lant de magazine din Marea Britanie, detine 4,6 milioane mp de terenuri , o suprafata suficient de mare pentru 15. 000 de locuinte, arata o investigatie a publicatiei The Guardian . Terenurile raman in proprietatea retailerului,.

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris la Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Sindicatul de intermediere analizeze joi cresterea procentului acordat retailului

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris in cadrul ofertei Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Operatiunea a fost un succes. Am cerut azi joi- n. red) dimineata sindicatului de intermediere sa analizeze posibilitatea cresterii procentului acordat retailului. Consortiul analizeaza acum aceasta posibilitate, a declarat joi Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru energie in conferinta de presa desfasurata la sediul Electrica.

Nicolae Timofti: Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana a fost, pana in prezent, sensul activitatii mele, in calitate de presedinte al Republicii Moldova

Republica Moldova se asociaza politic si economic cu cea mai importanta uniune de state de dupa cel de-al doilea razboi mondial, Uniunea Europeana, in care in prim-plan se afla omul si bunastarea sa, a declarat presedintele moldovean Nicolae Timofti, in mesajul sau adresat cetatenilor tarii in ajunul semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

Guvernul a ratificat acordurile de asociere cu Uniunea Europeana ale Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

Guvernul a aprobat acordurile de asociere cu Uniunea Europeana ale Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei, premierul Victor Ponta afirmand ca vrea ca Romania sa fie prima tara care ratifica aceste acorduri si atentionand ca Republica Moldova, in.

Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana au impins tara la scindare, relateaza AFP. Lovitura de stat.

Moldova, Ucraina si Georgia au semnat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a semnat Acordurile de Asociere si de Parteneriat Comercial cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia .

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

Corlatean, la Bruxelles: Putem face lucruri extraordinare impreuna cand UE este interesata in a avea parteneri stabili

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, vineri, la ceremonia dedicata semnarii Acordurilor de Asociere dintre Rep. Moldova, Georgia si Ucraina si Uniunea Europeana UE), ca atata vreme cat si la nivelul Uniunii Europene exista interes pentru a avea parteneri stabili, impreuna statele europene pot realiza multe dintre obiectivele propuse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )