Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

B1 B1,
Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana au impins tara la scindare, relateaza AFP. Lovitura de stat. continuă pe B1

Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre UE si Rusia a impins tara catre scindare

Incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana UE) au impins aceasta tara la scindare, a apreciat vineri presedintele rus Vladimir Putin dupa semnarea de catre Kiev, Chisinau si Tbilisi a unor acorduri istorice cu UE.

Vladimir Putin, despre South Stream: Atat Rusia, cat si partenerii europeni, au nevoie de acest proiect

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in vizita la Viena, s-a aratat, marti, in favoarea proiectului South Stream, mentionand ca acesta va fi benefic atat pentru Rusia cat si pentru Uniunea Europeana UE), informeaza AFP.

Vladimir Putin: Rusia va continua sa protejeze etnicii rusi din Ucraina

Rusia va continua sa le asigure protectia etnicilor rusi de pe teritoriul Ucrainei, avertizeaza presedintele Vladimir Putin. Presedintele rus a apreciat ca armistitiul de sapte zile aplicat de Administratia de.

Vladimir Putin vrea pace. Ce masura a luat ieri liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a trimis o scrisoare Parlamentului de la Moscova in care cerea sa ii fie revocat dreptul de a face uz de forte armate pe teritoriul Ucrainei. Acesta a fost necesar cat timp Crimeea era scufundata.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin: Rusia va suporta noi costuri daca nu se retrage din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea .

UPDATE Vladimir Putin cere Parlamentului de la Moscova sa revoce autorizatia de interventie militara in Ucraina/ Petro Porosenko saluta primul pas practic facut de Rusia pentru dezamorsarea crizei

Vladimir Putin a solicitat camerei superioare a Parlamentului de la Moscova sa revoce autorizatia pe care a acordat-o prin care permitea fortelor militare ruse sa intervina in Ucraina pentru a-i apara pe cetatenii rusofoni, informeaza agentiile ruse de presa citand un purtator de cuvant al Kremlinului, potrivit Reuters. Ora 14:25 Petro Porosenko saluta primul pas practic facut de Rusia pentru dezamorsarea crize.

Vladimir Putin cere Parlamentului de la Moscova sa revoce autorizatia de interventie militara in Ucraina/ Petro Porosenko saluta primul pas practic facut de Rusia pentru dezamorsarea crizei

Vladimir Putin a solicitat camerei superioare a Parlamentului de la Moscova sa revoce autorizatia pe care a acordat-o prin care permitea fortelor militare ruse sa intervina in Ucraina pentru a-i apara pe cetatenii rusofoni, informeaza agentiile ruse de presa citand un purtator de cuvant al Kremlinului, potrivit Reuters.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor.

Discutiile intre Rusia, Ucraina si UE pe tema acordului de asociere vor avea loc pe 11 iulie

Discutiile prevazute intre Rusia, Ucraina si Uniunea Europeana referitoare la conditiile aplicarii Acordului de Asociere, pe care Kievul si Bruxellesul urmeaza sa-l semneze vineri, vor avea loc pe 11 iulie.

Consilierul lui Vladimir Putin: Porosenko este un nazist. Acordul cu UE este ilegitim

Serghei Glaziev, un consilier de rang inalt al presedintelui rus Vladimir Putin, a afirmat, vineri, ca presedintele ucrainean prooccidental Petro Porosenko este un nazist, iar semnarea Acordului de Asociere al.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )