Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marea Britanie: concurs de baut intre bogatasi

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: concurs de baut intre bogatasi

Doi milionari rusi s-au intrecut in cheltuieli si au reusit sa plateasca intr-o singura seara peste 154. 700 de euro la un local din Marea Britanie. Barbatii si-au deschis larg portofelele, singurul scop fiind depasirea notei de plata a celuilalt. continuă pe Adevărul

Corlatean: 40.000 de copii au apelat la beneficii sociale in Marea Britanie in 2012, insa doar 324 sunt romani

Ministrul de Externe Titus Corlatean a precizat ca exista o discrepanta intre declaratiile unor politicieni britanici privind accesul romanilor la beneficiile sociale din Marea Britanie avan in vedere ca, in 2012, doar 324 de copii romani au cerut ajutoare, dintr-un total de 40. 000 de copii de imigranti, adica mai putin de 1%.

Lista roz: cele mai influente personalitati gay din Marea Britanie

Cantareata Jessie J si Actorul Ben Whishaw se numara printre personalitatile incluse in lista anuala a celor mai influente persoane gay din Marea Britanie. Realizata de cotidianul Independent incepand din 2000, Pink List Lista roz) include 101 personalitati gay, bisexuale sau transsexuale care au influentat societatea in anul respectiv.

Un roman a primit loc de munca in Marea Britanie dupa ce a dejucat un furt de la viitorii sai angajatori

Un roman care venise la un interviu de angajare, in Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firma, fapt pentru care patronii acesteia, impresionati de curajul si moralitatea lui, i-au oferit un loc de munca, relateaza publicatia Daily Express.

Patru suspecti de terorism au fost arestati in Marea Britanie

Patru barbati au fost arestati, luni, in Marea Britanie, in apropierea Turnului Londrei, fiind acuzati de terorism. Politistii au oprit o masina tragand in pneuri, relateaza AFP. Cei patru barbati,.

Marea Britanie, magnet pentru studentii constanteni.

Douazeci si doua de universitati de top europene si-au prezentat, ieri, la Constanta, oferta educationala, in cadrul targului World Education. Interesul fata de universitatile din Marea Britanie ramane ridicat, datorita programelor diversificate, iar faptul ca se vorbeste limba engleza foarte mult in tara ajuta studentii nostri sa poata lucra part-time. Potrivit unor date de ultima ora, numarul studentilor in aceasta tara a crescut cu aproximativ 10% fata de anul pecendent. In plus, .

Sir Richard Branson paraseste Marea Britanie pentru a locui in Caraibe

Celebrul antreprenor englez Sir Richard Branson paraseste Marea Britanie pentru a duce o viata linista pe o insula din Arhipelagul Caraibe. Potrivit speculatiilor, Branson vrea sa scape de plata taxelor, insa miliardarul spune ca a decis sa se mute pentru a avea parte de o viata linistita.

Corlatean: Marea Britanie stie ca Romania a facut progrese in justitie in 2013.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean a declarat la intoarcerea din Marea Britanie ca autoritatile britanice stiu foarte bine ca Romania a progresat in ultimul an in materie de justitie, informeaza Mediafax. N-am discutat in mod specific despre MCV - n. r. ) pentru ca noi ne cunoastem pozitiile si cooperam. Avem asistenta, am avut in toti acesti ani asistenta din partea Marii Britanii si suntem interesati sa beneficiem in continuare de asistenta. N-a fost un element nici de critica, nici de .

Corlatean: Din 40.000 de copii care au cerut sprijin social in Marea Britanie, doar 324 sunt romani

Ministrul Corlatean a precizat ca exista o discrepanta intre declaratiile unor politicieni britanici privind accesul romanilor la beneficiile sociale din M. Britanie si realitatea potrivit careia in 2012 doar.

Un roman care ne face cinste in Marea Britanie. A recuperat un telefon furat chiar sub ochii lui.

Un tanar din Romania a reusit sa castige admiratia si aprecierea britanicilor dupa ce a recuperat un telefon furat chiar sub ochii lui. Romanul astepta sa intre la un interviu pentru angajare, cand a.

Un roman care ne face cinste in Marea Britanie. A recuperat un telefon furat chiar sub ochii lui

Un tanar din Romania a reusit sa castige admiratia si aprecierea britanicilor dupa ce a recuperat un telefon furat chiar sub ochii lui. Romanul astepta sa intre la un interviu pentru angajare, cand a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )