Libnet.ro
UNICEF

22:45

Corlatean: 40.000 de copii au apelat la beneficii sociale in Marea Britanie in 2012, insa doar 324 sunt romani

Adevărul Adevărul,
Corlatean: 40.000 de copii au apelat la beneficii sociale in Marea Britanie in 2012, insa doar 324 sunt romani

Ministrul de Externe Titus Corlatean a precizat ca exista o discrepanta intre declaratiile unor politicieni britanici privind accesul romanilor la beneficiile sociale din Marea Britanie avan in vedere ca, in 2012, doar 324 de copii romani au cerut ajutoare, dintr-un total de 40. 000 de copii de imigranti, adica mai putin de 1%. continuă pe Adevărul

Corlatean: Marea Britanie stie ca Romania a facut progrese in justitie in 2013.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean a declarat la intoarcerea din Marea Britanie ca autoritatile britanice stiu foarte bine ca Romania a progresat in ultimul an in materie de justitie, informeaza Mediafax. N-am discutat in mod specific despre MCV - n. r. ) pentru ca noi ne cunoastem pozitiile si cooperam. Avem asistenta, am avut in toti acesti ani asistenta din partea Marii Britanii si suntem interesati sa beneficiem in continuare de asistenta. N-a fost un element nici de critica, nici de .

Corlatean: Exista discutii cu Marea Britanie privind eventuale investitii in domeniul energetic in Romania

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, care se afla in vizita de lucru la Londra, a declarat ca Marea Britanie ar putea fi interesata sa investeasca in domeniul energiei in Romania.

Titus Corlatean confirma: Marea Britanie va elimina restrictiile pe piata muncii pentru romani incepand cu 1 ianuarie 2014

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, ca Romania si Marea Britanie au semnat un parteneriat strategic care conteaza.

Marea Britanie si Romania vor coopera pentru a promova statul de drept si lupta impotriva coruptiei in Europa de Sud Est, declaratie comuna Titus Corlatean - William Hague

Marea Britanie si Romania vor coopera pentru a promova statul de drept si lupta impotriva coruptiei in Europa de Sud-Est, se arata intr-o declaratie comuna a ministrilor de externe britanic si roman, data publicitatii de Ministerul roman al Afacerilor Externe.

Marea Britanie: Un barbat a murit dupa ce a consumat prea multe bomboane energizante

Un barbat din marea Britanie a decedat din cauza unei supradoze de cofeina dupa ce a consumat prea multe bomboboane energizante, relateaza Daily Mail. John Jackson, in varsta de 40 ani, a fost gasit fara.

Panica intr-un hotel din Marea Britanie, dupa ce un cal a intrat pe hol (VIDEO)

Un cal a dat buzna intr-un hotel din Marea Britanie. Clientii au fost socati sa vada animalul, care scapase dintr-un grajd din apropiere, alergand pe holuri. Surpriza a fost si mai mare, cand calul a reusit.

Credeai ca fura doar portofele? Doi romani au fost arestati in Marea Britanie pentru furt de guma de mestecat

Doi romani au fost arestati, saptamana aceasta, in Marea Britanie, dupa ce au furat cantitati uriase de guma de mestecat din magazine. ThisIsSouthDevon scrie ca arestarea acestora face parte dintr-o ancheta.

Doi romani au fost arestati in Marea Britanie pentru furt de guma de mestecat: Produsele erau folosite in Romania pe post de moneda pentru rest

Doi romani au fost arestati, in aceasta saptamana, in Marea Britanie, dupa ce au furat cantitati mari de guma de mestecat din magazine. Retinerea acestora face parte dintr-o ancheta mai ampla a politiei.

IntegralEdu: In jur de 25-27.000 de studenti romani invata in strainatate, in special in Marea Britanie, Olanda si Danemarca

Aproximativ 25-27. 000 de studenti romani invata la universitati din strainatate, iar statele preferate de acestia sunt Marea Britanie, Olanda si Danemarca, a declarat Svetlan Danev, directorul grupului de firme Integral si coordonator al World.

Ambasadorul Romaniei la Londra: in Marea Britanie s-a creat o cultura a vinei puse pe seama romanilor si bulgarilor

Est-europenii nu se bucura de o presa prea favorabila in Marea Britanie, mai multi factori precum dificultatile economice, masurile de austeritate si contextul electoral conducand la crearea unei culturi a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )