Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Antena3 Antena3,
Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa si sa primeasca mii de refugiati sirieni suplimentari, a anuntat, vineri, premierul britanic David Cameron, . continuă pe Antena3

Cameron, despre moartea unui copil sirian: Am fost profund emotionat. Marea Britanie este o natiune cu valori morale si ne vom asuma responsabilitatile morale

Prim-ministrul britanic David Cameron, criticat pentru lipsa sa de implicare in criza migrantilor, s-a declarat joi profund emotionat de moartea unui copil sirian de trei ani, angajandu-se sa-si asume.

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,.

Marea Britanie va accepta mai multi REFUGIATI din SIRIA

Premierul britanic, David Cameron, va anunta vineri un plan menit sa ajute mai multi refugiati sirieni, pe fondul presiunilor tot mai mari din tara si din strainatate si acuzatiilor ca Marea Britanie nu se implica in criza imigrantilor din Europa.

Cum a ajuns Perla tiganilor din Botosani in Parlamentul European. Tanara de geniu de etnie roma a fost acceptata la cinci universitati din Marea Britanie

Perla Scripcaru, geniala de etnie roma admisa la cinci universitati din Marea Britanie, a ajuns sa lucreze la Bruxelles in Parlamentul European. Este angajata la cabinetul unui europarlamentar.

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron.

Filmul lui Radu Muntean, selectat la cel mai important festival profil din Marea Britanie

Pelicula Un etaj mai jos, in regia lui Radu Muntean, va fi proiectat in selectia oficiala a festivalului de film din Marea Britanie - BFI London Film Festival.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Dovezi gasite care arata faptul ca au fost folositi copiii in razboaiele civile din Marea Britanie

Arhiologii au descoperit dovezi fizice care releva faptul ca au fost folositi copiii ca soldati, in secolul al 17-lea, in razboaiele civile din Marea Britanie, scrie The Independent. in urma investigatiilor din.

Un medicament revolutionar anticolesterol, pe piata din Marea Britanie

Un medicament revolutionar, considerat o alternativa eficienta la statine, a fost pus in vanzare, marti, in Marea Britanie .

Biserica Ortodoxa Romana anunta ca este gata sa ofere ajutor refugiatilor, indiferent de credinta sau cultura lor

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a precizat ca este gata sa ajute refugiatii care vor ajunge in Romania. Purtatorul de cuvant al BOR, Constantin Stoica, a spus, intr-un interviu pentru AFP, ca pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )