Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marea Britanie a informat ONU cu privire la utilizarea ARMELOR CHIMICE in conflictul din Siria

Antena3 Antena3,
Marea Britanie a informat ONU cu privire la utilizarea ARMELOR CHIMICE in conflictul din Siria

Autoritatile din Marea Britanie au informat saptamana trecuta ONU despre noi cazuri de utilizare a unor arme chimice in conflictul sirian. Potrivit unor diplomati citati de AFP, Londra a trimis ONU o. continuă pe Antena3

Marea Britanie a informat ONU de noi presupuse cazuri de utilizare a armelor chimice

Autoritatile din Marea Britanie au informat saptamana trecuta ONU despre noi cazuri de utilizare a unor arme chimice in conflictul sirian.

Spania, Franta si Marea Britanie cer ridicarea embargoului asupra armelor in Siria

Spania, Franta si Marea Britanie vor cere luni partenerilor lor din Uniunea Europeana sa ridice embargoul asupra armelor in Siria, pentru a putea livra fortelor rebele armamentul necesar pentru a riposta actiunilor armatei siriene, scrie presa internationala.

Conflictul din Siria: Londra a informat ONU de noi presupuse cazuri de utilizare a armelor chimice

Marea Britanie a informat saptamana trecuta ONU cu privire la noi presupuse cazuri de utilizare a armelor chimice in conflictul sirian, au afirmat miercuri mai multi diplomati, citati de AFP.

Pericolul islamistilor radicali din Marea Britanie

De unde s-a nascut atata ura incat sa conduca la uciderea unui soldat in Woolwich, Marea Britanie, se intreaba Der Spiegel. Predicatorul radical Anjem Choudary, care il cunostea pe unul dintre atacatori, spune ca este mandru ca a avut o asemenea influenta in viata lui. Atacul demonstreaza cat de dificil este sa previi violenta radicala in Marea Britanie.

Presedintele Camerei Comunelor, in vizita in Romania: Tonul strident al articolelor din Marea Britanie referitoare la muncitorii romani nu reflecta neaparat realitatea

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, aflat intr-o vizita oficiala inRomania, a spus ca el nu crede tonul belicos si strident al unor materiale aparute in presa din Marea Britanie, avand ca.

Presedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: Nu cred ca tonul belicos al articolelor de ziar referitoare la emigrantii romani reflecta neaparat realitatea

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, a declarat miercuri ca nu crede ca tonul belicos si strident al unor articole de ziar din Marea Britanie referitoare la muncitorii romani reflecta neaparat realitatea.

Marea Britanie acuzata ca detine propriul Guantanamo Bay

Secretarul american al Apararii a confirmat in aceasta dimineata ca Marea Britanie detine un un numar de aproximativ 85 de cetateni afgani, in Camp Bastion, cea mai mare baza militara britanica din Afganistan.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, in cea mai mare crestere din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat, luna aceasta, cea mai mare crestere din ultimii sase ani, pe fondul unei crize de proprietati, care a determinat avansul preturilor in Londra, anunta Hometrack Ltd.

Marea Britanie va forma un grup de lucru impotriva terorismului, dupa ce un soldat britanic a fost ucis de islamisti radicali

Marea Britanie va forma un grup de lucru care va supraveghea si va investiga evolutia grupurilor extremiste din tara, a declarat prim-ministrul britanic David Cameron. Anuntul vine dupa ce un soldat britanic a fost ucis miercuri in cartierul londonez Woolwich.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )