Libnet.ro
UNICEF

10:15

IN MAREA BRITANIE: Numarul cazurilor de infectare cu Covid-19 se apropie de 48 de mii, iar cel al deceselor, de 5 mii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN MAREA BRITANIE: Numarul cazurilor de infectare cu Covid-19 se apropie de 48 de mii, iar cel al deceselor, de 5 mii

Marea Britanie a raportat duminica un total de 47. 806 cazuri de infectare cu Covid-19 si 4. 934 de decese provocate de Covid-19, cu 621 mai multe decat sambata. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 in R. Moldova: Numarul cazurilor de infectare ar putea depasi 31 de mii in luna mai

Numarul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ar putea ajunge la 31 de mii, in luna mai, in conditiile in care actualii indicatori cu privire la perioada de incubatie si rata de contagiozitate vor ramane aceiasi. Daca vor fi respectate masurile si controlul strict, morbiditatea poate sa scada de zece ori. Prognozele au fost prezentate sambata, 4 aprilie, de catre Agentia Nationala pentru Sanatate Publica, transmite IPN.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

Un copil de numai 5 ani, cea mai tanara persoana ucisa de coronavirus in Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani din Marea Britanie a murit din cauza infectiei cu COVID - 19. Este cea mai tanara victima din regat, intr-o zi neagra in care numarul mortilor a ajuns la 708.

CORONAVIRUS |Aproape 3000 de decese in Marea Britanie si peste 33.000 de infectati

Potrivit celor mai recente date dinMarea Britanie, numarul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 2921. Cu toate acestea, statistic vorbind, numarul deceselor indica o oarecare scadere,.

CORONAVIRUS |Aproape 3000 de decese in Marea Britanie, 569 doar in ultimele 24 de ore

Potrivit celor mai recente date dinMarea Britanie, numarul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 2921. Cu toate acestea, statistic vorbind, numarul deceselor indica o oarecare scadere,.

Wizz Air opreste zborurile Romaniei cu Marea Britanie, Elvetia si Olanda

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi suspenda rutele intre Romania si Marea Britanie,.

Wizz Air a anuntat suspendarea rutelor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia si Olanda

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia, Olanda, de pe 5 aprilie pana pe 18 aprilie.

PANA PE 18 APRILIE: Wizz Air suspenda zborurile intre Romania si Marea Britanie, Olanda si Elvetia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi suspenda rutele intre Romania si Marea Britanie, Elvetia si Olanda, incepand cu data de 5 aprilie pana pe 18 aprilie inclusiv, iar masurile sunt cauzate de noile restrictii de calatorie impuse de autoritatile romane pe toate zborurile din Romania catre aceste tari, in cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19.

Marea Britanie a depasit 38.000 de cazuri si a inregistrat 684 decese

Bilantul mortilor din cauza noului coronavirus in Marea Britanie a crescut cu 684 23%) la 3. 605 de decese pana joi la ora 16. 00, ora Romaniei), a anuntat vineri Ministerul britanic al Sanatatii, relateaza Reuters.

Romanca stabilita in Marea Britanie: Plata integrala a zilelor libere ne impiedica sa ne intoarcem in tara

Criza cauzata de pandemia COVID-19 a afectat cu rapiditate toate elementele vietii sociale pe plan national, dar si la nivel international. Bilantul negativ se dezvolta si in Marea Britanie. Wall-Street. ro a luat legatura cu o romanca stabilita acolo,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )