Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marea Britanie le va permite bancilor chineze sa-si deschida sucursale locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie le va permite bancilor chineze sa-si deschida sucursale locale

Ministrul de Finante de la Londra, George Osborne, a promis, ieri, ca bancile din China vor putea sa solicite deschiderea de sucursale in Marea Britanie, sperand sa atraga bancheri din tara asiatica in centrul financiar britanic. continuă pe Ziarul Bursa

Lista roz: cele mai influente personalitati gay din Marea Britanie

Cantareata Jessie J si Actorul Ben Whishaw se numara printre personalitatile incluse in lista anuala a celor mai influente persoane gay din Marea Britanie. Realizata de cotidianul Independent incepand din 2000, Pink List Lista roz) include 101 personalitati gay, bisexuale sau transsexuale care au influentat societatea in anul respectiv.

Scheletul unei femele de diplodocus a fost scos la licitatie in Marea Britanie

Scheletul unei femele de Diplodocus Longus, denumita de cercetatori Misty, cu o lungime de 17 metri, va fi scos la licitatie pentru prima data in Marea Britanie, pe 27 noiembrie, informeaza.

Marea Britanie: concurs de baut intre bogatasi

Doi milionari rusi s-au intrecut in cheltuieli si au reusit sa plateasca intr-o singura seara peste 154. 700 de euro la un local din Marea Britanie. Barbatii si-au deschis larg portofelele, singurul scop fiind depasirea notei de plata a celuilalt.

Un roman a primit loc de munca in Marea Britanie dupa ce a dejucat un furt de la viitorii sai angajatori

Un roman care venise la un interviu de angajare, in Marea Britanie, a dejucat furtul unui telefon mobil din firma, fapt pentru care patronii acesteia, impresionati de curajul si moralitatea lui, i-au oferit un loc de munca, relateaza publicatia Daily Express.

Patru suspecti de terorism au fost arestati in Marea Britanie

Patru barbati au fost arestati, luni, in Marea Britanie, in apropierea Turnului Londrei, fiind acuzati de terorism. Politistii au oprit o masina tragand in pneuri, relateaza AFP. Cei patru barbati,.

Marea Britanie, magnet pentru studentii constanteni.

Douazeci si doua de universitati de top europene si-au prezentat, ieri, la Constanta, oferta educationala, in cadrul targului World Education. Interesul fata de universitatile din Marea Britanie ramane ridicat, datorita programelor diversificate, iar faptul ca se vorbeste limba engleza foarte mult in tara ajuta studentii nostri sa poata lucra part-time. Potrivit unor date de ultima ora, numarul studentilor in aceasta tara a crescut cu aproximativ 10% fata de anul pecendent. In plus, .

Sir Richard Branson paraseste Marea Britanie pentru a locui in Caraibe

Celebrul antreprenor englez Sir Richard Branson paraseste Marea Britanie pentru a duce o viata linista pe o insula din Arhipelagul Caraibe. Potrivit speculatiilor, Branson vrea sa scape de plata taxelor, insa miliardarul spune ca a decis sa se mute pentru a avea parte de o viata linistita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )