Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marea Britanie nu poate iesi din Uniunea Europeana fara acordul Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie nu poate iesi din Uniunea Europeana fara acordul Parlamentului

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis ca Theresa May trebuie sa ceara acordul Parlamentului in cazul invocarii Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona in cazul iesirii din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Marea Britanie lanseaza o strategie industriala pentru a contracara turbulentele provocate de Brexit

Premierul britanic Theresa May a prezentat luni principalele masuri cuprinse in noua strategie industriala, ce vizeaza o abordare mai implicata fata de dezvoltarea industriilor cheie, ca un mod de a proteja economia de orice turbulente provocate de iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), transmit Reuters si BBC.

Premierul Theresa May minimalizeaza efectele deprecierii lirei sterline

Premierul Theresa May, prezenta la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), a minimalizat recenta depreciere a lirei sterline, declarand ca de la votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana economia inregistreaza o crestere solida, transmit Bloomberg, Reuters si BBC.

Seful Eurogroup: Daca Marea Britanie ar deveni paradis fiscal dupa Brexit ar fi un pas nebunesc inapoi

Seful consiliului ministrilor de finante din zona euro a spus ca Marea Britanie ar face un pas nebunesc inapoi daca s-ar hotara sa devina paradis fiscal dupa parasirea Uniunii Europene, transmite Reuters.

Monica Macovei: Alegerea lui Igor Dodon indeparteaza Moldova de Uniunea Europeana, pentru ca este prorus!

Monica Macovei, europarlamentar roman, se arata sceptica in privinta sanselor de apropiere a Republicii Moldova fata de Uniunea Europeana, dupa castigarea alegerilor prezidentiale de la Chisinau de catre Igor Dodon.

Corina Cretu: 75% din proiectele Romaniei au fost respinse de Uniunea Europeana

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu a declarat ca procentul de 75% privind proiectele de fonduri europene depuse de Romania ce au fost respinse de Uniunea Europeana vine din lipsa.

DEZVALUIRI. Autoplagiatul lui Isarescu este fara dubiu. Profesori universitari din Romania, Suedia si Marea Britanie afirma ca autoplagierea este lipsita de etica

Guvernatorul BNR a preluat in 2009, aproape integral, fara a mentiona explicit acest lucru, 180 de pagini din trei volume pe care le semnase anterior.

O racheta nucleara lansata de Marea Britanie s-a indreptat spre SUA. Theresa May a ascuns incidentul sub pres

O racheta nucleara, ce-i drept nearmata, s-a indreptat din greseala spre Statele Unite, in cursul unui test militar al de Armatei Britanice in iunie 2016 .

Activitatile israeliene de colonizare, condamnate de Uniunea Europeana: Afecteaza grav perspectiva pacii

Serviciul European de Actiune Externa EEAS) sustine ca anuntul Guvernului israelian privind construirea a 2. 500 de locuinte in colonii din Cisiordania submineaza grav perspectivele solutiei coexistentei a doua state, israelian si palestinian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )