Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premierul Theresa May minimalizeaza efectele deprecierii lirei sterline

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Theresa May minimalizeaza efectele deprecierii lirei sterline

Premierul Theresa May, prezenta la Forumul Economic Mondial de la Davos Elvetia), a minimalizat recenta depreciere a lirei sterline, declarand ca de la votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana economia inregistreaza o crestere solida, transmit Bloomberg, Reuters si BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

Marea Britanie se afla intr-un plic proces de schimbare post-Brexit, a declarat premierul Theresa May. Statul insular trebuie sa-si contureze noul rol pe scena internationala si sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber.

Theresa May: Parasim UE, nu Europa! Premierul britanic anunta un Brexit dur, o ruptura neta de Uniune

Intr-un discurs considerat istoric, premierul britanic Theresa May a anuntat ieri modalitatile precise de iesire a Marii Britanii din UE, un adevarat Big-Bang european. Deciziile sale ar putea bulversa tot continentul si destabiliza, temporar, pietele financiare.

Theresa May va merge saptamana viitoare la Washington, pentru a se intalni cu Donald Trump

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa se intalneasca saptamana viitoare, la Casa Alba, cu Donald Trump, relateaza Sky News, precizand ca vizita ar putea avea loc joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )