Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Playtech Playtech,
Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Japonia protesteaza fata de o vizita a lui Medvedev pe una dintre insulele disputate cu Rusia

Japonia a protestat sambata fata de o vizita a premierului rus Dmitri Medvedev pe una dintre cele patru insule de la Pacific aflate in centrul unei dispute teritoriale intre Moscova si Tokyo, care le tensioneaza relatiile de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Mediafax.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Trotuarul din Piata Unirii arata ca dupa bombardamente la doar doi ani de la reamenajare (VIDEO)

Trotuarul din Piata Unirii, una dintre cele mai circulate zone de pietoni, reparata pe banii contribuabililor, arata ca dupa bombardamente la doar 2 ani de la reamenajare, arata B1 TV. Primaria Capitalei a investit.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2565 seconds )