Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta si unde apar probleme

Hotnews Hotnews,
 Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta si unde apar probleme

Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum si care prezentau mai multe erori si neconcordante intre ele. Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila. Cu toate acestea, informatiile prezentate nu au dus lipsa de erori si au ridicat noi semne de intrebare. Vezi in text informatiile prezentate de autoritati, unde apar erori si ce semne de intrebare legate de finantare naste strategia ministerului. continuă pe Hotnews

Dan Sova: Radu Stroe este a patra victima din PNL

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, invitat in Editia Speciala de la Antena 3, a comentat excluderea fostului ministru de Interne Radu Stroe din PNL. Dan Sova a precizat ca Radu Stroe este a patra victima din.

Dan Sova: Cuib de barza, pestera cu lilieci, ursi sau un cimitir ilegal - aventuri administrative in constructia de autostrazi

CNADNR beneficiaza de resurse bugetare reduse fata de necesar si se confrunta cu o serie de aventuri administrative in constructia de autostrazi, a afirmat ministrul Transporturilor, Dan Sova. El spune ca, in aceste conditii, inaugurarile sunt aproape echivalente cu o victorie pe un front de lupta, transmite Mediafax.

Dan Sova: Din acciza la carburanti se pot construi 697 de kilometri de autostrada

Din acciza suplimentara la carburanti se pot construi 697 de kilometri de autostrada, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Sova, informeaza Agerpres. S-a nascut din partea jurnalistilor sau din par.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit intr-un restaurant din Constanta

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului izbucnit sambata noapte intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, in urma caruia trei tinere au decedate, iar alte patru persoane au fost ranite, transmite Mediafax.

Calcarul ardelenilor, piatra ornamentala pentru palatele din Ungaria si Austria

Piatra de Vistea a fost folosita pentru a impodobi Palatele Parlamentului din Budapesta si din Bucuresti.

Dosar penal pentru tanarul din Jilava care a agresat o femeie

Politistii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru tulburare a ordinii si linistii publice pe numele tanarului din Jilava care a agresat o femeie tinand-o de guler si invartind-o ca pe o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )