Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marian Petrache, seful CJ Ilfov, audiat de procurorii DNA. Liberalul sustine ca a fost chemat in legatura cu o plangere depusa de PNL dupa alegerile locale (VIDEO)

B1 B1,
Marian Petrache, seful CJ Ilfov, audiat de procurorii DNA. Liberalul sustine ca a fost chemat in legatura cu o plangere depusa de PNL dupa alegerile locale (VIDEO)

UPDATE: Marian Petrache a declarat, la iesirea de la DNA, ca a fost chemat pentru ca PNL a depus o plangere dupa alegerile locale in legatura cu o posibila mituire a unor consilieri judeteni din Ilfov. continuă pe B1

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA: Am fost chemat pentru ca PNL a depus o plangere dupa alegerile locale din 2016

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a fost, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). La iesirea din sediul institutiei, acesta a precizat ca a fost chemat pentru ca PNL a depus o plangere dupa alegerile locale din 2016, legata de posibila mituire a unor consilieri judeteni pentru a-si schimba intentia de vot.

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, la DNA: Nu am nicio calitate. Eu sunt cel care a facut plangerea PNL

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Deocamdata nu se stie in ce dosar s-a prezentat Marian Petrache la.

Surse: Parc de 16 milioane de euro, lasat in paragina la Ploiesti. Procurorii DNA cer documente de la primarie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti efectueaza, joi, un control la Primarie Ploiesti. Ei solicita documente legate de Parcul Municipal Vest, o investitie realizata din fonduri europene.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )