Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

B1 B1,
Marian Vanghelie: Daca ma supara Liviu Dragnea o sa spun mai mult despre el. Nu se poate lucra cu acest copil incompetent care este Victor Ponta

Avertisment dur din partea presedintelui executiv al PSD. Liviu Dragnea anunta ca Marian Vanghelie va plati in instanta pentru toate minciunile lansate la adresa sa si premierului Victor Ponta. Vanghelie a. continuă pe B1

Liviu Dragnea despre dosarul Alinei Bica: Nu am luat, nu am dat, nu am intermediat

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio legatura cu dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Lui Marian Vanghelie nu am ce sa transmit, vreau sa comunic cat mai putin cu dumnealui, eu, un om de alta categorie. Anchetatorilor, chiar daca nu este spectaculos ce spun, nu am ce sa transmit, nici cu money, nici cu love. Nu am luat, nu am dat, nu am intermediat. Am urmarit si eu cu atentie si cu mirare. Nu, nu am ce sa comunic pentru ca nu exista, a spus Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a prim-ministrului Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Marian Vanghelie va plati in instanta pentru afirmatiile mincinoase facute despre mine si despre Victor Ponta

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Marian Vanghelie o sa plateasca in instanta pentru toate afirmatiile mincinoase facute la adresa sa si a presedintelui social-democratilor, Victor Ponta.

Liviu Dragnea striga tradare: Geoana si Vanghelie, vanzatori in campanie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe Marian Vanghelie si Mircea Geoana ca au tradat partidul si au facut campanie pentru Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, despre scandalul si framantarile din PSD: Geoana si Vanghelie, vanzatori in campanie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in partid s-au identificat doi tradatori, care au facut campanie pentru Klaus Iohannis. Este vorba despre exclusii Marian Vanghelie si Mircea Geoana. Un.

Liviu Dragnea striga tradare: Au lucrat pentru ca PSD sa piarda alegerile. Au facut campanie pentru Klaus Iohannis

In PSD s-a facut analiza rezultatului alegerilor prezidentiale. Liviu Dragnea anunta ca in partid s-au identificat doi tradatori: Marian Vanghelie si Mircea Geoana. Cei doi exclusi din PSD aunt acuzati ca.

Liviu Dragnea: M-a sunat Mircea Geoana. Spune prostii, dar nu-i o noutate

Liviu Dragnea sustine ca a fost sunat de catre senatorul Mircea Geoana, care planuieste construirea unui nou PSD, alaturi de Marian Vanghelie, ambii exclusi din PSD, dupa alegerile prezidentiale, scrie.

Reactia lui Vanghelie la amenintarea lui Dragnea

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni la B1TV ca isi asuma toate declaratiile cu privire la Liviu Dragnea si implicarea sa in organizarea alegerilor prezidentiale din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )