Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie, au decis judecatorii de la inalta Curte de Casatie si. continuă pe Antena3

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ramane in arest

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi cercetat in continuare in arest preventiv in dosarul in care este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani.

Primarul suspendat Marian Vanghelie ramane in arest

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, ramane in arest preventiv in dosarul in care este cercetat de procurorii DNA pentru coruptie, transmite Agerpres. Vanghelie a depus o contestatie fata de.

Darius Valcov ramane in arest preventiv: Decizia Curtii Supreme este definitiva

Darius Valcov ramane in arest preventiv, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, care este una definitiva. Pe 6 mai, iCCJ a decis cercetarea lui Valcov in arest la domiciliu, insa luni a.

Darius Valcov RAMANE in arest preventiv

Update 21. 05 - Darius Valcov ramane in arest preventiv, a decis definitiv, luni seara, inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), admitand contestatia DNA la decizia din 6 mai a aceleiasi instante de.

Decizie definitiva: Darius Valcov ramane in arest preventiv

UPDATE: Darius Valcov ramane in arest preventiv, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax.

Ce spune sefa CNA despre o eventuala retinere in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat, miercuri, la intrarea in sediul DNA, ca in dosarul CNA, in care este acuzata de abuz in serviciu se asteapta la orice, inclusiv sa fie retinuta, informeaza Mediafax.

Marian Vanghelie afla, miercuri, daca scapa de arest

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, afla, miercuri, daca ramane in arest preventiv sau va primi o masura mai blanda. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza contestatia edilului impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Marian Vanghelie ar putea afla miercuri daca scapa de arestul preventiv

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, ar putea afla, miercuri, daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia edilului impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Marian Vanghelie afla daca scapa de arestul preventiv: Decizia iCCJ va fi definitiva

Zi importanta pentru Marian Vanghelie. Primarul suspendat al Sectorului 5 contesta in instanta prelungirea mandatului de arestare preventiva, informeaza B1 TV. De asemenea, Vanghelie a contestat si faptul ca.

Dan Diaconescu, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul lui Marian Vanghelie

Dan Diaconescu a fost adus joi dimineata la sediul DNA pentru audieri, informeaaz B1 TV. El este audiat in calitate de martor in dosarul in care este arestat preimarul suspendat la Sectorului 5, Marian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )