Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marian Vanghelie sustine ca intr-o adresa venita de la Bruxelles se cere urmarirea penala in legatura cu contracte ale firmelor Tel Drum si Asesoft, controlate de Dragnea si Ghita

Hotnews Hotnews,
 Marian Vanghelie sustine ca intr-o adresa venita de la Bruxelles se cere urmarirea penala in legatura cu contracte ale firmelor Tel Drum si Asesoft, controlate de Dragnea si Ghita

Recent exclus din PSD, Marian Vanghelie a facut noi dezvaluiri din interiorul PSD la B1 Tv, primarul sectorului 5 al Capitalei sustinand ca la Ministerul Fondurilor Europene a venit o adresa de la Bruxelles in care se cere inceperea urmaririi penale in legatura cu contracte ale firmelor Tel Drum si Asesoft, controlate de Liviu Dragnea, respectiv Sebastian Ghita, scrie Stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Asa face cu toata lumea - miau, miau. A zis bine presedintele - pisicut

Marian Vanghelie a oferit un festival de acuze la adresa lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea, joi seara, la Realitatea TV. Printre altele, Vanghelie a spus despre premier ca este un pisicut, asa cum l-a descris presedintele Traian Basescu.

Marian Vanghelie: Eu nu mint, nu sunt Victor Ponta nu nasul mare, un copil imatur

Marian Vanghelie este foc si para pe liderii PSD, care l-au exclus din partid in Comitetul de joi. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, primarul Sectorului 5 a afirmat ca o sa depuna plangere in.

Marian Vanghelie: Ambasadorii au facut cereri, Ponta si Dragnea au spus ca nu se poate pentru ca pierdem alegerile

Marian Vanghelie este foc si para pe liderii PSD, care l-au exclus din partid in Comitetul de joi. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, primarul Sectorului 5 a afirmat ca o sa depuna plangere in.

Marian Vanghelie: Sa se verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Ponta, Dragnea, Corlatean, Bogdan Teodorescu despre votul in diaspora

Marian Vanghelie a cerut vineri autoritatilor sa verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate, a spus Vanghelie la B1 TV.

Marian Vanghelie, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Se pregateste sa rupa PSD?

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va povesti, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, culisele excluderii sale din partid. Va rupe Vanghelie PSD? Va face un nou partid de stanga? Cat de departe va ajunge razboiul cu tandemul Ponta-Dragnea? Iata cateva intrebari la care fostul vicepresedinte al PSD va raspunde.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuat, vineri, pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc ca ar face parte dintr-o fratie mafiota, relateaza Stiripesurse. Nimeni din partid.

Marian Vanghelie da in judecata conducerea PSD

Marian Vanghelie da in judecata conducerea Partidului Social Democrat. Decizia de a exclude pe cineva din partid nu poate fi luata de o singura persoana, asa cum a facut Ponta, spune primarul sectorului.

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din PSD: Daca pleaca Dragnea si Ponta, intram in normalitate

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din partid, la o zi dupa CExN, in care s-a decis excluderea lui Dan Sova, Mircea Geoana si a primarului Sectorului 5 din Bucuresti. Am vazut ca.

Social democratii bacauani sustin decizia Comitetului Executiv National al PSD in privinta excluderii lui Mircea Geoana, a lui Marian Vanghelie si Dan Sova

Organizatia Judeteana PSD Bacau sprijina deciziile premierului Victor Ponta si ale Comitetului Executiv National, care vizeaza excluderea din partid a unor lideri, care si-au manifestat deschis nemultumirea fata rezultatul alegerilor prezidentiale. Opiniile lui Marian Vanghelie sunt acum ale unui domn care nu reprezinta in niciun fel Partidul Social Democrat, afirma deputatul bacauan Cosmin Necula.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )