Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

B1 B1,
Liviu Dragnea: Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuat, vineri, pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc ca ar face parte dintr-o fratie mafiota, relateaza Stiripesurse. Nimeni din partid. continuă pe B1

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

Liviu Dragnea: Mircea Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Romania TV, ca Mircea Geoana si Marian Vanghelie fac parte dintr-o fratie mafiota impreuna cu Viorel Hrebenciuc, Catalin Voicu si Dumitru Iliescu, ce au incercat sa impuna oameni cu probleme din punctul de vedere al justitiei in functii cheie ale statului. Dragnea a afirmat ca acesta este motivul pentru care a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, in februarie 2009, dupa numai o luna de mandat.

Social democratii bacauani sustin decizia Comitetului Executiv National al PSD in privinta excluderii lui Mircea Geoana, a lui Marian Vanghelie si Dan Sova

Organizatia Judeteana PSD Bacau sprijina deciziile premierului Victor Ponta si ale Comitetului Executiv National, care vizeaza excluderea din partid a unor lideri, care si-au manifestat deschis nemultumirea fata rezultatul alegerilor prezidentiale. Opiniile lui Marian Vanghelie sunt acum ale unui domn care nu reprezinta in niciun fel Partidul Social Democrat, afirma deputatul bacauan Cosmin Necula.

Liviu Dragnea, scrisoare catre Amabsada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin.

Liviu Dragnea, scrisoare catre Ambasada SUA in care explica afirmatiile facute despre americani la sedinta PSD

Continua lupta dupa excluderile din PSD. Liviu Dragnea ii raspunde dur lui Mircea Geoana despre care spune ca face parte dintr-o fratie mafiota alaturi de Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Catalin.

Ion Geogescu, presedintele PSD Mioveni: Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova s-a dat un vot de incredere pentru actuala conducere apartidului

In contextul in care presedintelui executiv al PSD Arges, Tudor Pendiuc, se afla in arest la domiciliu, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA cu privire la prejudiciul adus municipalitatii pitestene prin asocierea paguboasa Publitrans- CNCD- Girexim, organizatia judeteana a Partidului Social Democrat l-a desemnat pe Ion Georgescu,primarul orasului Mioveni sa ia parte la sedinta care a culminat cu cele trei excluderi.

Dragnea contraataca: Geoana, Vanghelie, Hrebenciuc si Voicu fac parte dintr-o fratie mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

Liviu Dragnea, presedintele executive al PSD, a declarat vineri ca Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Viorel Hebenciuc fac parte dintr-o fratie mafiota, asta dupa ce, la randul sau, a fost acuzat de Geoana ca face parte, alaturi de Victor Ponta si Sebastian Ghita, dintr-o fratie a banului. Dragnea a mai spus ca la presiunile lui Geoana de a face anumite numiri a renuntat la functia de ministru de Interne in 2009.

Ion Cristoiu: Ponta a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana

Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, premierul Victor Ponta a dejucat a dejucat Lovitura de Palat numita Guvernul de Uniune Nationala PSD-PNL sub conducerea lui Mircea Geoana,.

Radu Tudor: Geoana si Vanghelie s-au situat de la inceputul mandatului lui Ponta in plan opus. Sova va fi reprimit in partid

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat decizia PSD de a ii exclude pe Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD. Mircea Geoana si Marian Vanghelie s-au situat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )