Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, . continuă pe Antena3

STENOGRAME Vanghelie se lauda ca tinea legatura cu presedintele Iohannis prin Rares Bogdan

Procurorii aunticoruptie au interceptat mai multe convorbiri ale primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta se lauda ca are acces la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, prin intermediul lui Rares Bogdan, Director al televiziunii Realitatea Tv. Procurorii mai spun si ca o parte din banii din comisioane mergeau si catre B1 TV, sub forma de publicitate, in valoare de doua milioane de euro.

INCENDIAR! Vanghelie, presiuni pe presedintele Iohannis, prin jurnalistul Rares Bogdan, pentru a scapa de dosar? INTERCEPTARI

Interceptari. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, incerca sa convinga un martor sa dea declaratii minicinoase, invocand influenta sa asupra presedintelui tarii, Klaus Iohannis, prin jurnalistul Rares Bogdan, realizator Realitate TV. Aceste relatii - sustinea Vanghelie - care l-ar fi ajutat sa scape de dosarul penal atat pe el, cat si pe martor. Procurorii spun ca Vanghelie intentiona sa faca PRESIUNI asupra presedintelui tarii. Rares Bogdan a negat faptul ca ar fi vorbit cu Vanghelie despre interventii la presedintele tarii.

Interceptari in dosarul lui Vanghelie: Tin relatia prin Rares Bogdan cu Iohannis, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta.

Marian Vanghelie se lauda ca poate exercita presiuni asupra presedintelui Iohannis prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan (interceptari)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator TV, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele are nevoie de el sa faca majoritatea in Senat.

Marian Vanghelie se lauda ca poate interveni la Klaus Iohannis

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul unui realizator tv. Primarul sectorului 5 spunea ca.

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil: Edilul sectorului 5, denuntat la DNA si de ANI

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

Avocat: intre Marian Vanghelie si Dumitru Marin este o legatura institutionala. Vanghelie este un om bun si nu este un om sarac (VIDEO)

Cezar Bivolaru, unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, a declarat vineri ca edilul de la Sectorul 5 este optimist si ca intre acesta si omul de afaceri Dumitru Marin nu exista decat o legatura.

Legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, Marin Dumitru, si televiziunile Antena 3 si Romania TV

Jurnalistii de la Flux24 prezinta legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, omul de afaceri Marin Dumitru si televiziunile Antena 3 si Romania TV. Marin Dumitru are mai multe afaceri in Capitala, dar .

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )