Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil: Edilul sectorului 5, denuntat la DNA si de ANI

B1 B1,
Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil: Edilul sectorului 5, denuntat la DNA si de ANI

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare . continuă pe B1

Marian Vanghelie incasa comision prin firma controlata de Oana Mizil

Marian Vanghelie ar fi incasat comision prin firma controlata de iubita sa, Oana Mizil, potrivit procurorilor DNA, informeaza B1 TV. Oana Mizil a fost pusa sub invinuire de magistrati pentru operatiuni financiare .

Marian Vanghelie ar fi perceput un comision de 20% din contractele pe care primaria Sector 5 i le-a acordat lui Dumitru Marian - surse. Valoarea acestor contracte - 2 miliarde lei

Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Potrivit surselor citate, din 2007 si pana in prezent Marian Vanghelie l-ar fi ajutat pe Dumitru Marin sa obtina, pentru societatile pe care acesta controleaza, numeroase contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei.

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA. Patru persoane au fost retinute de autoritati, pentru 24 de ore, pana in prezent.

Marian Vanghelie percepea 20% comision pe contracte atribuite ilegal

Primarul Marian Vanghelie ar fi perceput comisioane de circa 20%, sub forme variate, pentru atribuirea sau plata anumitor lucrari contractate de Primaria Sectorului 5, potrivit unor surse judiciare.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA (VIDEO)

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )