Libnet.ro
UNICEF

18:45

Legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, Marin Dumitru, si televiziunile Antena 3 si Romania TV

B1 B1,
Legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, Marin Dumitru, si televiziunile Antena 3 si Romania TV

Jurnalistii de la Flux24 prezinta legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, omul de afaceri Marin Dumitru si televiziunile Antena 3 si Romania TV. Marin Dumitru are mai multe afaceri in Capitala, dar . continuă pe B1

Avocat: intre Marian Vanghelie si Dumitru Marin este o legatura institutionala. Vanghelie este un om bun si nu este un om sarac (VIDEO)

Cezar Bivolaru, unul dintre avocatii lui Marian Vanghelie, a declarat vineri ca edilul de la Sectorul 5 este optimist si ca intre acesta si omul de afaceri Dumitru Marin nu exista decat o legatura.

Marian Vanghelie ar fi perceput un comision de 20% din contractele pe care primaria Sector 5 i le-a acordat lui Dumitru Marian - surse. Valoarea acestor contracte - 2 miliarde lei

Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. Potrivit surselor citate, din 2007 si pana in prezent Marian Vanghelie l-ar fi ajutat pe Dumitru Marin sa obtina, pentru societatile pe care acesta controleaza, numeroase contracte de lucrari publice, in valoare totala de aproximativ 2 miliarde de lei.

Vanghelie l-a ajutat pe Marin Dumitru sa obtina contracte de doua miliarde lei cu primaria

ACTUALIZARE 20:02 Procurorii DNA il suspecteaza pe primarul Marian Vanghelie ca, incepand din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru sa obtina contracte cu primaria de doua miliarde de lei, primind in schimb un comision de 20 la suta din valoarea acestora. ------- * Oana Mizil si-a depus la Parlament demisia din calitatea de deputat * Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa si adus la Primarie, unde sunt perchezitii * Mizil: Sunt insarcinata, Marian va avea un baietel.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, .

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

Marian Vanghelie a fost dus la DNA. Patru functionari ai Primariei Sectorului 5, printre care varul lui Vanghelie, retinuti (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA, la ora 22. 15, dupa o zi intreaga de perchezitii acasa la el si la sediul primariei pe care o conduce. Patru persoane, functionari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )