Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mariana Campeanu exclude posibilitatea de restrictionare a liberei circulatii in UE pentru lucratorii romani din 2014

Adevărul Adevărul,
Mariana Campeanu exclude posibilitatea de restrictionare a liberei circulatii in UE pentru lucratorii romani din 2014

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat luni ca nu se mai poate pune problema restrictionarii liberei circulatii in Uniunea Europeana pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie 2014, iar autoritatile din Regatul Tarilor de Jos sunt preocupate de combaterea eficienta a exploatarii lucratorilor migranti si a dumpingului social. continuă pe Adevărul

Mariana Campeanu: Este exclusa restrictionarea liberei circulatii in UE pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie 2014

Ministrul Muncii Mariana Campeanu, a declarat, luni, ca nu se mai poate pune problema restrictionarii liberei circulatii in Uniunea Europeana pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie.

Mariana Campeanu exclude posibilitatea de restrictionare a liberei circulatii in UE pentru lucratorii romani

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat luni ca nu se mai poate pune problema restrictionarii liberei circulatii in Uniunea Europeana pentru lucratorii romani si bulgari, de la 1 ianuarie 2014, iar autoritatile din Regatul Tarilor de Jos sunt preocupate de combaterea eficienta a exploatarii lucratorilor migranti si a dumpingului social.

Mariana Campeanu, in Olanda: Este exclusa restrictionarea liberei circulatii in UE pentru romani si bulgari, de la 1 ianuarie

Ministrul Mariana Campeanu, a declarat, luni, la finalul vizitei oficiale intreprinse in Olanda, ca nu se mai poate pune problema restrictionarii liberei circulatii in Uniunea Europeana pentru lucratorii.

Merkel exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria, potrivit presei internationale.

Cameron nu exclude posibilitatea unor actiuni in Siria fara o rezolutie a ONU

Premierul britanic, David Cameron, nu exclude posibilitatea de a se desfasura actiuni in Siria fara o rezolutie a Consiliului de Securitate al ONU, relateaza EFE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )