Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Antena3 Antena3,
Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe. continuă pe Antena3

Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Cele mai frumoase citate despre iubire. Despre iubire s-au spus multe si multe se vor mai spune pana la sfarsitul lumii. Chiar dacanimeni nu va reusi vreodata sa cuprinda in cuvinte ceea ce simtim atunci cand suntem indragostiti cu adevarat, va invitam sa cititi o selectie cu cele mai frumoase citate despre iubire, exprimate de personalitati marcante ale literaturii, filozofiei sau istoriei.

Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari

O harta genetica a Europei ne arata diversele origini ale romanilor din ziua de astazi. O echipa de cercetatori au creat o harta genetica a Europei pentru a identifica asemanari intre diferite tari, iar eforturile lor au produs rezultate cel putin interesante. Dupa cum scrie site-ul Brilliant Maps, aceasta arata componenta genetica a diverselor tari [] Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

inca o runda de reduceri eMAG inainte de Black Friday: cele mai interesante produse

Reducerile saptamanii la eMAG vizeaza cateva dintre cele mai performante produse din oferta magazinului. Black Friday este din ce in ce mai aproape, insa pana atunci, puteti beneficia de oferte extrem de atragatoare pe pe care vi le ofera cei de la eMAG. Reducerile saptamanii de aceasta data includ o serie de dispozitive pe care [] inca o runda de reduceri eMAG inainte de Black Friday: cele mai interesante produse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru tine, in functie de grupa sanguina

Ceaiurile sunt recunoscute drept bauturile care au cele mai mari beneficii asupra sanatatii. insa, fiecarei grupe de sange i se potrivesc anumite tipuri de ceaiuri.

Migdalele, leac pentru inima, ne scapa de colesterolul rau si combat ulcerul. Cum trebuie consumate cele mai hranitoare fructe uscate - sfaturile medicilor

Considerate unul dintre cele mai hranitoare alimente, migdalele ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau din organism, oferind protectie impotriva bolilor cardio-vasculare. Consumul de migdale este eficient impotriva ulcerului, contra spasmelor intestinului si accesului de tuse.

Care vor fi cele mai populare limbi in viitor

Un studiu al celor de la British Council scoate la iveala cateva lucruri interesante in legatura cu limbile nationale. Cresterea populatilor din anumite state ar putea avea un impact important asupra modului in care oamenii vor comunica in viitor. Dupa cum s-a spus de atatea ori, pe masura ce populatia unui stat creste, popularitatea dialectului [] Care vor fi cele mai populare limbi in viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari scandaluri din industria auto. Toyota, General Motors si Mercedes, precursori ai Volkswagen

Investigatia Agentiei pentru Protectia Mediului EPA) din SUA a a aratat ca Volkswagen a trisat in privinta nivelului real al emisiilor la o parte dintre motoarele sale diesel, insa acesta nu este singurul caz grav. Adevarul va prezinta cele mai mari scandaluri din industria auto.

Portia de ras pentru cinefili: cele mai bune filme de comedie din 2015

Poate ca nu ai tot timpul dispozitia necesara pentru un film complex, dramatic, care sa te faca sa traversezi o multime de emotii contradictorii. Asadar, pentru serile alea in care vrei sa razi si sa mananci popcorn sau nachos, noi am pregatit o lista cu cele mai bune filme de comedie din 2015. Anul acesta [] Portia de ras pentru cinefili: cele mai bune filme de comedie din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai importante anunturi pe care le vei vedea la evenimentul Google

Maine, 29 septembrie, cei de la Google organizeaza un eveniment important in cadrul caruia vor lansa noile telefoane Nexus. Seria de lansari important din acest an va fi incheiata de Google, maine, odata cu introducerea celor mai noi telefoane Nexus. Dupa cum probabil stiti deja, vom avea de-a face cu doua dispozitive diferite, unul construit [] Cele mai importante anunturi pe care le vei vedea la evenimentul Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )