Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase citate despre iubire. Cine este romanul care a spus: O masura sigura a caracterelor este sentimentul ce-ti ramane pentru un om dupa ce l-ai iubit?

Cele mai frumoase citate despre iubire. Despre iubire s-au spus multe si multe se vor mai spune pana la sfarsitul lumii. Chiar dacanimeni nu va reusi vreodata sa cuprinda in cuvinte ceea ce simtim atunci cand suntem indragostiti cu adevarat, va invitam sa cititi o selectie cu cele mai frumoase citate despre iubire, exprimate de personalitati marcante ale literaturii, filozofiei sau istoriei. continuă pe Adevărul

Cindy Crawford, la 50 de ani! Cele mai frumoase aparitii din cariera!

Cindy Crawford va implini in curand 50 de ani si va marca acest lucru prin lansarea unei carti in care va vorbi despre cariera ei in lumea modei. Iata o selectie din cele mai frumoase aparitii ale vedetei, considerata unul din cele mai de succes modele din istorie.

Cele mai frumoase locuri din Australia: Uluru, Tasmania si Marea Bariera de Corali

Cele mai frumoase locuri din Australia. Chiar daca este o destinatie foarte indepartata si mai putin accesibila turistilor romani, Australia are multe locuri frumoase, care merita vizitate.

Cele mai frumoase locuri din Basarabia

Cele mai frumoase locuri din Basarabia. Republica Moldova este o tara pitoreasca cu lacuri, rauri, campii, rezervatii naturale, conace boieresti, muzee, monumente arhitecturale, podgorii de vita de vie si biserici ortodoxe ce merita a fi vizitate de catre turistii straini.

VIDEO Cele mai frumoase conace din Republica Moldova

Echipa SkyDrive au realizat inca un spot video cu top zece cele mai frumoase conace boieresti din Republica Moldova.

Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri

Astazi este ultima zi in care puteti beneficia de importantele reduceri eMAG la o gama larga de produse. Revolutia Preturilor, cea mai nou campanie de reduceri eMAG, a debutat in urma cu doua zile. Dupa cum probabil stiti,o mare parte din produsele oferite de magazinul online beneficiaza de reduceri de pana la 50%. Daca sunteti [] Revolutia Preturilor: cele mai bune oferte in ultima zi de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este Matthias Muller, noul sef al Volkswagen - S-a nascut in orasul Karl Marx si a debutat in cariera ca sculer-matriter la Audi

Matthias Muller devine unul dintre oamenii cu cele mai grele misiuni fiindca va trebui sa scoata Volkswagen dintr-o situatie extrem de grava. Muller, noul CEO al gigantului auto, s-a nascut intr-un oras est-german acum 62 de ani si si in lumea auto a intrat in 1977, ca lucrator la Audi. Muller este foarte respectat pentru ce a facut ca sef al marcii Porsche in ultimii patru ani si este diferit ca personalitate fata de dictatorialul Winterkorn. Ii apreciem gandirea critica si constructiva, spune presedintele in exercitiu al VW, Berthold Huber.

Mai multe prostituate, despre cele mai ciudate intamplari pe care le-au avut cu clientii: Ma avertizase dinainte, dar nu am crezut ca are in pantaloni asa ceva...

In afara de folosirea clasicelor jucarii sexuale si a unor pozitii mai indraznete, barbatii care apeleaza la serviciile unor prostituate au fantezii extrem de ciudate. Mai multe tinere care lucreaza in industria sexului au povestit cateva dintre cele mai neobisnuite cerinte pe care le-au primit.

Pericolele mortale din moda: ce este Sindromul Esarfei Lungi si de ce pantofii cu platforma se numara printre cele mai primejdioase piese vestimentare

Pentru noi toti, hainele sunt un fel de scuturi care ne protejeaza de factorii exteriori. Cu toate acestea, exista situatii in care acestea isi ucid purtatorul. Stilurile extreme de moda sunt cele mai periculoase, insa de-a lungul timpului au existat situatii in care chiar si cele mai banale piese vestimentare, precum esarfele, au pus viata oamenilor in primejdie.

Cele mai sigure destinatii turistice din lume

In ciuda peisajelor extraordinare, nu orice loc este sigur pentru turisti. Pentru a stabili care sunt cele mai sigure tari pentru turisti, organizatia care analizeaza daca legile sunt respectate la nivel mondial, World Justice Report, a realizat o lista cu cele mai sigure locuri din lume.

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )