Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

România Liberă România Liberă,
Marius Copil a devenit cel mai bine clasat roman din ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil l-a depasit pe Victor Hanescu si a devenit cel mai bine clasat roman din ATP. Copil a urcat pe locul 177, in timp ce Hanescu se apropie de pozitia 200. continuă pe România Liberă

Ce loc ocupa Marius Copil, cel mai bine clasat roman, in clasamentul ATP

Marius Copil este cel mai bun tenisman roman al momentului, potrivit clasamentului ATP dat publicitatii astazi, dupa ce Victor Hanescu a inregistrat o coborare de 37 de locuri!.

Freedom House: Presa continua sa fie doar partial libera in Romania. Nordicii stau cel mai bine

Presa este doar partial libera in Romania si in alte 70 de tari, printre care Republica Moldova, Italia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Grecia si Ucraina, potrivit raportului Freedom of the Press 2015, realizat de Freedom House.

Lista celor 10 domenii in care firmele mici si mijlocii romanesti ar putea fi cel mai competitive

Guvernul a identificat 10 domenii in care firmele romanesti mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive pe piete, acestea urmand sa beneficieze si de scheme de finantare europene pentru dezvoltare, se arata in Programul Natonal de Reforma 2015, trimis recent de executiv la Comisia Europeana.

Cel mai mare producator de acoperisuri din Romania vine azi la WS 360: Cum isi revine piata din criza si ce oportunitati sunt in constructii

Horatiu Tepes, directorul general si proprietarul Bilka Steel, cel mai mare producator de tigla metalica si acoperisuri la nivel local, vine azi la Wall-Street360, urmand sa analizam piata constructiilor in perioada post-criza si cum au reusit.

Ghinion teribil pentru singurul roman prezent la turneul masculin de la Madrid: cu cine va juca Marius Copil in primul tur

Aradeanul de 24 de ani a primit un wild-card la competitia organizata de Ion Tiriac si va fi prezent, in premiera, pe tabolul principal la un turneu de categoria ATP Masters Series. Pentru a depasi aceasta faza insa, Copil va avea nevoie de o prestatie speciala.

Cum a devenit 1 mai Ziua Internationala a Muncii

Ziua de 1 Mai a devenit cunoscuta in lumea intreaga in urma unor incidente violente produse in SUA, in 1886, cand muncitorii au cerut reducerea timpului de lucru, si s-a transformat treptat in Ziua Internationala a Muncii, informeaza Mediafax.

Istoria zilei de 1 mai in lume: Ziua Internationala a Muncitorilor este sarbatorita de mai bine de 100 de ani (VIDEO)

In lume, ziua de 1 mai este sarbatorita de mai bine de 100 de ani. Primii au fost muncitorii din Statele Unite, care au cerut sa lucreze mai putin, dar sa nu le fie micsorat salariul, informeaza B1 TV. in cele.

Ion Cristoiu: Realitatea parlamentara a ramas aceeasi de acum opt de decenii - chiul, lehamite si behait de turma. Alesul natiunii se simte mai bine la bufet decat la dezbateri

Ii vedem zilnic mai mult prin studiourile televiziunilor decat prin Parlament, locul lor de munca de altfel, dar cu toate acestea cu greu intelegem care este rostul numarului atat de mare al persoanelor care ne.

Preturile carburantilor, majorate in intreaga UE. Romanii platesc cel mai mult pentru un litru de benzina

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%, potrivit datelor publicate de Comisia Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )