Libnet.ro
UNICEF

14:30

MARIUS SACEANU, ANCOM: Este nevoie sa reglementam rapid activitatea in zona 5G

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS SACEANU, ANCOM: Este nevoie sa reglementam rapid activitatea in zona 5G

ACTUALIZARE - Marius Saceanu, director juridic al ANCOM: Este nevoie sa reglementam rapid activitatea in zona 5G, deoarece, in momentul de fata licentele operatorilor sunt neutre tehnologic si aceia care au echipamente privind 5G pot sa le instaleze, pentru ca nu exista o reglementare. * ACTUALIZARE - Corneliu Manescu, director in cadrul MTIC: Nu pornim de la nicio ipoteza ca exista in acest moment o interferenta din partea unui stat strain cu privire la retelele 5G. * ACTUALIZARE - Marius Saceanu, director juridic al ANCOM: Decizia premierului va fi un act administrativ care va trebui sa respecte toate cerintele legislatiei nationale, inclusiv privind motivarea si va putea fi atacata la instanta competenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea .

Proiectul privind implementarea 5G - acum, in dezbatere publica

ACTUALIZARE - Marius Saceanu, director juridic al ANCOM: Este nevoie sa reglementam rapid activitatea in zona 5G, deoarece, in momentul de fata licentele operatorilor sunt neutre tehnologic si aceia care au echipamente privind 5G pot sa le instaleze, pentru ca nu exista o reglementare. * ACTUALIZARE - Corneliu Manescu, director in cadrul MTIC: Nu pornim de la nicio ipoteza ca exista in acest moment o interferenta din partea unui stat strain cu privire la retelele 5G. * ACTUALIZARE - Marius Saceanu, director juridic al ANCOM: Decizia premierului va fi un act administrativ care va trebui sa respecte toate cerintele legislatiei nationale, inclusiv privind motivarea si va putea fi atacata la instanta competenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )