Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Playtech Playtech,
Cine este cel mai rapid operator de internet. Lupta dintre Orange, Digi si Vodafone a fost stabilita

Ce operator de internet este castigatorul topului in ceea ce priveste viteza de descarcare si incarcare, in prima jumatate a anului 2020. Ce operator de internet castiga lupta in ceea ce priveste viteza de internet, Orange Mobile este castigator. Potrivit companiei franceze nPerf, unul dintre principalii lideri ai testarii de comunicatii, acesta a oferit si cea . continuă pe Playtech

Cum prepari cel mai rapid mic-dejun! Este o reteta sanatoasa si iubita de vedetele de peste ocean

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, peste care nu trebuie sa sari sub nicio forma. Daca nu ai timp sa gatesti dimineata, ovazul este alegerea perfecta pentru o masa sanatoasa si care isi va tine de foamne pana la pranz.

Ayrton Senna, cel mai rapid pilot din istoria Formulei 1 - Pe ce locuri se situeaza Michael Schumacher si Lewis Hamilton

Cu ocazia aniversarii a 70 de ani de existenta, Formula 1 a elaborat, in colaborare cu Amazon Web Service, un clasament al celor mai rapizi piloti din istoria acestei competitii automobilistice, bazat pe analizarea obiectiva a datelor acumulate incepand din 1983, prima pozitie fiind ocupata de brazilianul Ayrton Senna, informeaza agentia EFE.

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Cine este, de fapt, actorul principal din filmul 365 DNI. Povestea vietii lui

Michele Morrone, actor, model, cantaret si designer de moda in Italia, a castigat recunoasterea internationala dupa interpretarea lui Massimo Torricelli in drama erotica si romantica 365 DNI. S-au cautat detalii despre cel devenit brusc intruchiparea lui Adonis in mintea multor femei si s-a descoperit ca in spatele infatisarii sale se gaseste o poveste care s-ar .

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Inna are un nou iubit. Cine este rapperul de care s-a indragostit

Cu toate ca este unul dintre cele mai cunoscute nume din Romania, Inna a stiut mereu sa isi pastreze viata intima departe de ochii curiosilor. Astfel, artista a fost mereu discreta in ce priveste relatiile ei, insa la un moment dat, pana si ea simte nevoia sa mai impartaseasca ceva cu oamenii. Cu cine se .

Inna si noul iubit. Cine este, de fapt, Deliric. Are o avere impresionanta

Inna, una din cele mai in voga soliste de pe meleagurile patriei, de ceva vreme s-a despartit de impresarul si iubitul ei, Lucian Gitita. Cu toate astea, in showbiz-ul romanesc au existat zvonuri, cum ca tanara vedeta ar fi deja intr-o noua relatie dar nimeni nu stia exact cine este acesta. Acum s-a aflat! Inna .

Cine este sotia lui Mugur Mihaescu. Cum arata fiica lor, Ivona

Mugur Mihaescu este casatorit de 24 de ani cu Rodica, profesoara de informatica. Cei doi au impreuna o fiica, in varsta de 22 de ani. Mugur Mihaescu, un norocos. Sotia si fiica sunt frumoase de pica Dupa cum a recunoscut intr-un interviu mai vechi, Mugur Mihaescu si-a cucerit sotia, pe Rodica, profesoara de informatica, prin .

Avertisment de ultima ora de la OMS. Aceste persoane raspandesc noul coronavirus mai rapid decat se credea. Milioane de romani, in pericol

Organizatia Mondiala a Sanatatii revine cu un avertisment de ultima ora pentru toata lumea. Potrivit noilor studii, raspandirea noului coronavirus in regiunea Asia-Pacific face ravagii. Surprinzator, persoanele care s-au dovedit ca participa activ la aceasta raspandire in masa nu sunt pacientii simptomatici. Ce persoane se afla in mare pericol Reprezentantii OMS atrag atentia cu privire .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )