Libnet.ro
UNICEF

06:15

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Marti este ultima zi cand partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti isi mai pot depune, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene. continuă pe România Liberă

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene, transmite Agerpes.

ALEGERI LOCALE 2016. Marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in.

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc.

Calin Popescu Tariceanu: Politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale sunt transati de DNA (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca in ultimul timp, politicienii care si-au anuntat candidatura la alegerile locale din vara sunt transati de DNA, multi dintre ei fiind chiar sc.

FOTO PNL Oradea si-a depus candidaturile pentru alegerile locale din vara. Care este strategia primarului Ilie Bolojan pentru urmatorii patru ani

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, si-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al orasului. Liderul PNL a anuntat ca echipa cu care intra in cursa electrorala pentru Consiliul Local este formata din actuali consilieri, din membri PNL care nu au mai detinut functii, dar si din oameni care nu au mai facut politica. Ilie Bolojana mai adaugatca pentru dezvoltarea Oradei are un un plan ambitios cu cinci directii.

SCANDAL in PSD. Zgonea si Dragnea, razboi al declaratiilor. Seful social-democratilor: Este putin probabil sa raman in fruntea partidului dupa alegerile locale

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, i-a dat, luni, replica sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, care l-a criticat duminica seara, pentru ca l-a contestat, dupa condamnarea in dosarul Referendumului. Liderii social-democrati s-au reunit in sedinta Biroului Permanent National, urmand ca miercuri sa aiba loc Comitetul Executiv National al PSD.

Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau: Nimeni nu este de neinlocuit, nu candidez la alegerile locale

Seful social democratilor bacauani, Dragos Benea, presedinte din 2004 pana in prezent al Consiliului Judetean Bacau, a decis sa nu candideze la alegerile din iunie.

Liviu Dragnea: Putin probabil sa raman in fruntea PSD dupa alegerile locale

Liviu Dragnea ar putea renunta la sefia PSD. Acesta a declarat, luni, ca este putin probabil ca dupa algerile locale din data de 5 iunie sa mai ocupe functia de presedinte a Partidului Social.

Guvernul pregateste doua tururi la alegerile locale

Guvernul Dacian Ciolos pregateste bugetul pentru alegeri locale in doua tururi in iunie 2016. Surse dcnews. ro au dezvaluit ca Ministerul de Finante lucreaza la un proiect.

Sarbatoare pentru ortodocsi. Sfantul Apostol Marcu este pomenit in Lunea Mare

Sfantul Apostol Marcu, unul dintre cei patru evanghelisti, este pomenit in calendarul crestin ortodox in 25 aprilie. Sfantul Apostol si Evanghelist Marcu s-a nascut in Cirene,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )