Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martin Schulz, solutii pentru rezolvarea crizei refugiatilor din Europa

România Liberă România Liberă,
Martin Schulz, solutii pentru rezolvarea crizei refugiatilor din Europa

Tentatia autoritarismului nu exista doar in estul Europei, ci si in unele state din vest, a admis presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, intr-un interviu publicat marti de cotidianul francez Liberation si citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Angela Merkel nu renunta la solutia cotelor obligatorii pentru rezolvarea crizei migratiei

Pentru a opri imigratia ilegala, Uniunea Europeana trebuie sa stabileasca mecanisme care sa permita migrantilor sa ajunga in Europa in mod legal si in siguranta, a apreciat luni cancelarul german Angela Merkel, in timpul unei vizite in Turcia, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Reuters: Banii pentru tarile est-europene, redirectionati de CE pentru gestionarea crizei refugiatilor

Discutiile despre o posibila redirectionare a unor fonduri europene alocate statelor din est catre gestionarea crizei migratiei ar putea provoca dispute la reuniunea ministrilor europeni de finante, care se va desfasura vineri, relateaza agentia Reuters, citata de Agerpres.

Autoritatile buzoiene, neputincioase in rezolvarea crizei medicilor din Spitalul Judetean. Oncologia sufera cel mai mult

Daca posturile rezervate asistentelor sau infirmierelor sunt la mare cautare, criza de medici specialisti de la Spitalul Judetean Buzau continua. Situatia pare una fara iesire, in conditiile in care frecvent sunt vacantate noi posturi, dar la examen se prezinta putini candidati. Cea mai grava situatie este la Oncologie, unde soarta pacientilor sta doar in mana unui singur medic. Criza acuta de medici se resimte si la Unitatea Primiri Urgente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )