Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marturia unei educatoare din Sibiu, diagnosticata cu COVID-19: Am trecut prin moarte. Am simtit mereu raceala mortii langa mine Femeia a vazut cu ochii ei cum doua paciente au pierdut lupta cu boala

B1 B1,
Marturia unei educatoare din Sibiu, diagnosticata cu COVID-19: Am trecut prin moarte. Am simtit mereu raceala mortii langa mine Femeia a vazut cu ochii ei cum doua paciente au pierdut lupta cu boala

O educatoare din Sibiu, infectata cu noul coronavirus a povestit experienta dramatica prin care a trecut de la momentul in care au aparut primele simptome specifice COVID-19 si pana acum, cand a depasit. continuă pe B1

Marturia unei educatoare cu COVID-19, sub ochii careia s-au stins doua femei, pe patul de spital: Am trecut prin moarte

O educatoare din Sibiu confirmata cu COVID-19 isi povesteste experienta traita in spital, dupa ce a trecut printr-o forma grava a bolii, iar doua paciente internate cu ea in salon au pierdut lupta cu virusul. Am trecut prin moarte, afirma femeia.

Educatoare din Sibiu, bolnava de COVID-19, marturie tulburatoare: Am trecut prin moarte!. Pacientele din stanga si dreapta ei au murit

O educatoare din Sibiu, infectata cu noul coronavirus si internata in spital in stare grava, povesteste experienta pe care a avut-o. Am trecut prin moarte, spune femeia, care precizeaza ca a luat un tratament agresiv, dar care i-a salvat viata, chiar daca a ramas cu sechele pentru care-i trebuie o perioada mai lunga de recuperare.

O educatoare din Sibiu confimata cu o forma avansata de Covid: Am trecut prin moarte, sunt alt om. Viata are alt sens acum

Povestea in detalii a educatoarei din Sibiu a fost data publicitatii de medicul sibian Egri Eduard. Femeia relateaza experienta pe care a avut-o in lupta cu virusul si povestea celor doua paciente care au murit sub ochii ei.

Targul de Craciun din Sibiu, suspendat oficial Rata de infectare cu COVID de peste 6 la mie in municipiul Sibiu

Traditionalul Targ de Craciun din Sibiu va fi suspendat in acest an, din cauza riscului de infectare cu coronavirus, au anuntat luni organizatorii. Rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Targul de Craciun din Sibiu a fost suspendat

Organizatorii Targului de Craciun din Sibiu au anuntat, luni, suspendarea evenimentului, din cauza numarului mare de infectari. Municipiul a ajuns la o incidenta cumulata de 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile, relateaza News. ro.

Atac armat in Viena. Marturia unui roman din capitala Austriei: Se aud foarte multe semnale de politie si salvari. Cetatenilor evrei li se recomanda sa ramana in locuinte (VIDEO)

Un atac armat a fost comis luni seara in Vinena, la sinagoga Nahe din Seitenstettengasse, din primul district. Mai multe persoane au fost ucise si ranite, iar unul dintre atacatori, ucis, intr-un schimb de focuri.

Angajat al Serviciului de Pasapoarte din Sibiu, depistat cu Covid-19. Activitatea cu publicul a fost suspendata

Un angajat al Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte din Institutia Prefectului judetului Sibiu a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Activitatea cu publicul a fost suspendata de luni pana.

Locuri pentru pacientii cu coronavirus la spitalele din Sibiu si Iasi

Directia Medicala a MApN a dispus masuri pentru suplimentarea fortelor si mijloacelor puse la dispozitia sistemului medical national pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19, din ordinul ministrului apararii nationale, Nicolae Ciuca.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )