Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atac armat in Viena. Marturia unui roman din capitala Austriei: Se aud foarte multe semnale de politie si salvari. Cetatenilor evrei li se recomanda sa ramana in locuinte (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat in Viena. Marturia unui roman din capitala Austriei: Se aud foarte multe semnale de politie si salvari. Cetatenilor evrei li se recomanda sa ramana in locuinte (VIDEO)

Un atac armat a fost comis luni seara in Vinena, la sinagoga Nahe din Seitenstettengasse, din primul district. Mai multe persoane au fost ucise si ranite, iar unul dintre atacatori, ucis, intr-un schimb de focuri. continuă pe B1

Scene de groaza in liftul unui bloc din Capitala. Copil de 8 ani, agresat sexual de catre un barbat. Ce au descoperit politistii

Politia Capitalei a anuntat retinerea unui barbat suspect ca a agresat fizic un copil in varsta de 8 ani, cu o saptamana in urma. Potrivit primelor informatii, nenorocirea s-ar fi produs chiar in liftul unui bloc aflat in sectorul 6 din Bucuresti. Copilul a fost supus mai multor chinuri Potrivit datelor oferite de politie, cercetarile .

ULTIMA ORA VIDEO Atac armat in sase locuri diferite din Viena: O persoana a murit Unul dintre atacatori a fost ucis Ministrul de Interne vorbeste despre un aparent atac terorist

Mai multe forte de ordine au fost mobilizate in centrul Vienei, a spus un purtator de cuvant al Politiei dupa ce au fost raportate mai multe focuri de arma in apropierea unei sinagoge, relateaza Reuters. O persoana amurit, iar altele au fost ranite, in timp ce presa straina a vehiculat existenta a sapte oameni decedati. 35: Politia a confirmat ca exista un singur mort si ca un atacator a fost ucis. Au fost atacuri in sase locuri. 20: Ministrul de Interne, Karl Nehammer, a spus ca se crede ca atacul este condus de mai multe persoane, iar probabil mai multe persoane au fost ucise, dar Ambulanta vorbeste despre doar o victima. 15: Presa vorbeste de asemenea despre o luare de ostatici la restaurantul Akakiko.

Atac armat in Franta: Un preot ortodox a fost impuscat (VIDEO)

Un nou atac armat a avut loc in Franta. Un preot ortodox, in varsta de 52 de ani, a fost impuscat si ranit in aceasta sambata dupa-amiaza in arondismentul sapte din Lyon. Preot ortodox impuscat.

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati de tip afterschool: Legislatia actuala nu restrictioneaza activitatile fata in fata in spatii inchise. Sunt restrictionate doar activitatile didactice

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati fata in fata in spatii inchise sub forma unor evenimente de tip afterschool, care nu vizeaza a.

Nicusor Dan, noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate, in cadrul declaratiilor de presa de luni, cand Comitetul Municipal pentru.

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor.

Scolile din Capitala vor ramane inchise. Urmeaza un anunt oficial al Prefecturii

Scolile din Capitala, atat cele de stat cat si cele private, vor ramane inchise, din cauza pandemiei.

Un copil de opt ani ar fi fost agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Bucuresti. Agresorul a fost retinut

Politia Capitalei a anuntat luni dupa amiaza ca un copil in varsta de opt ani ar fi fost agresat de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. in urma incindentului, barbatul a fost.

Copil de 8 ani, agresat sexual de un barbat in liftul unui bloc din Sectorul 6

Politia Capitalei anunta ca a retinut un barbat suspectat ca saptamana trecuta a agresat sexual un copil in varsta de 8 ani, in liftul unui bloc din Sectorul 6.

Desertul Pomme du Sima. Reteta e inventata de chef Dumitrescu pentru sotia sa. A ajuns in meniul unui restaurant din Paris VIDEO

Pomme du Sima sau Marul lui Sima numele de dinaintea casatoriei), in traducere, este un mar in foitaj cu scortisoara, caramel, frisca si piper. Reteta lui chef Dumitrescu dedicata sotiei sale a ajuns in meniul unui restaurant din Paris. Pomme du Sima, reteta lui chef Dumitrescu pentru sotia sa Celebrul Pomme du Sima, desert inventat .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )