Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marturia unui roman din Marea Britanie, angajat ca asistent intr-un spital: E dezastru!

B1 B1,
Marturia unui roman din Marea Britanie, angajat ca asistent intr-un spital: E dezastru!

Anglia este una dintre tarile afectate masiv de pandemia de coronavirus, pana in prezent, in Regat inregistrandu-se 60. 733 de cazuri confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 si 7. 097 decese din cauza COVID-19. Un. continuă pe B1

Cum arata un hangar din Marea Britanie transformat in morga. Imaginile au facut inconjurul lumii

Un video terifiant care arata un hangar din Marea Britanie transformat in morga, a devenit viral pe retelele de socializare si a ingrozit o lume intreaga.

Un politician pro-european este noul presedinte al Partidului Laburist din Marea Britanie

Politicianul Keir Starmer, promotor al bunelor relatii dintre Marea Britanie si UE, a fost ales in f.

COVID-19: Un barbat din Marea Britanie, condamnat la inchisoare dupa ce a furat trei masti de protectie dintr-un spital in Romania un asistent de la Spitalul Floreasca a furat 2.000 de masti

Un barbat din Marea Britanie a primit o pedeapsa drastica, dupa ce a furat masti de protectie dintr-un spital. Mai exact, Lerun Hussain, in varsta de 34 de ani, a fost condamnat la trei luni de.

Marturia unui roman care munceste la cel mai mare spital din Milano: Ma plimb ca prin satul meu natal

Alin Stanescu 41 de ani), din comuna Pestisani, judetul Gorj, lucreaza ca bucatar la cel mai mare spital din Milano, San Paolo.

Relatarea dramatica a unui asistent roman angajat intr-o clinica din Marea Britanie: E dezastru. Loteria a inceput

Un roman care lucreaza in sistemul sanitar din Anglia, tara afectata masiv de pandemia de COVID 19, relateaza pe Facebook situatia dramatica din unitatea medicala in care profeseaza.

Marturia unui roman din Anglia, angajat ca asistent intr-un spital: Nu vreti sa stiti cum face un pacient in lipsa de aer

Un roman care lucreaza in sistemul sanitar din Anglia a scris pe Facebook situatia dramatica din unitatea medicala in care profeseaza.

Marea Britanie va reduce locurile pentru studentii straini. Romanii nu sunt deocamdata afectati

Universitatile din Marea Britanie vor limita locurile pentru viitorii studenti straini, in contextul.

COVID-19: Numarul deceselor in Marea Britanie a crescut cu 439, ajungand la 5.373 de cazuri. Este a doua zi consecutiv cand bilantul este in scadere

Numarul persoanelor din Marea Britanie care au murit din cauza coronavirusului a crescut cu 439 luni ajungand la 5. 373 de victime, conform celor mai recente date transmise de autoritatile de la Londra. in.

Medici din Marea Britanie, trimisi sa lupte cu noul coronavirus fara echipament de protectie

Ziarele din Anglia abunda in articole privind lipsa dotarilor cu echipamentelor de protectie a cadrelor medicale care se lupta in prima linie cu pandemie de COVID-19.

Analiza MonitorMedia.ro: Ce legatura exista intre Woody Harrelson si incedierea antenelor 5G din Marea Britanie

Mai multe antene 5G din Marea Britanie au fost incendiate in ultimele zile, iar autoritatile cred ca in spatele acestor acte criminale se afla grupuri de britanici convinsi ca exista o legatura de cauzalitate intre tehnologia 5G si pandemia de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )