Libnet.ro
UNICEF

18:00

Medici din Marea Britanie, trimisi sa lupte cu noul coronavirus fara echipament de protectie

Adevărul Adevărul,
Medici din Marea Britanie, trimisi sa lupte cu noul coronavirus fara echipament de protectie

Ziarele din Anglia abunda in articole privind lipsa dotarilor cu echipamentelor de protectie a cadrelor medicale care se lupta in prima linie cu pandemie de COVID-19. continuă pe Adevărul

Un pastor, sotia si doi copii din Codlea, depistati pozitivi cu noul coronavirus

La Codleanumarul de persoane infectate cu coronavirus creste rapid, dupa ce personalul Substatiei de Ambulanta a fost confirmat pozitiv. Astfel, un pastor, sotia si doi copii au fost internati la spital.

Record trist in Marea Britanie: 708 decese provocate de coronavirus intr-o singura zi

In Regatul Unit s-au inregistrat 708 decese in cazul unor pacienti infectati cu noul coronavirus int.

Un copil de numai 5 ani, cea mai tanara persoana ucisa de coronavirus in Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani din Marea Britanie a murit din cauza infectiei cu COVID - 19. Este cea mai tanara victima din regat, intr-o zi neagra in care numarul mortilor a ajuns la 708.

Autoritatile din Marea Britanie cer companiilor de social media sa ajute la eliminarea conspiratiei coronavirusul - provocat de 5G

Secretarul britanic pentru Cultura va dispune companiilor de social media sa fie mai agresive in raspunsul lor la teoriile conspiratiei care leaga retelele 5G de pandemia de coronavirus, relateaza postul BBC, citat de Mediafax.

COVID-19: Numarul deceselor in Marea Britanie a crescut cu 439, ajungand la 5.373 de cazuri. Este a doua zi consecutiv cand bilantul este in scadere

Numarul persoanelor din Marea Britanie care au murit din cauza coronavirusului a crescut cu 439 luni ajungand la 5. 373 de victime, conform celor mai recente date transmise de autoritatile de la Londra. in.

Analiza MonitorMedia.ro: Ce legatura exista intre Woody Harrelson si incedierea antenelor 5G din Marea Britanie

Mai multe antene 5G din Marea Britanie au fost incendiate in ultimele zile, iar autoritatile cred ca in spatele acestor acte criminale se afla grupuri de britanici convinsi ca exista o legatura de cauzalitate intre tehnologia 5G si pandemia de COVID-19.

VIDEO Pot cainii sa detecteze persoanele infectate cu Covid-19? in Marea Britanie se fac teste

In Regatul Unit un ONG s-a aliat cu cercetatori din domeniul medical pentru a vedea daca cei infectati cu noul coronavirus au un miros distinctiv ce poate fi depistat de cainii care deja pot recunoaste boli precum malaria, cancerul sau Parkinson. Daca s-ar reusi, cainii ar fi utili spre finalul pandemiei in locuri aglomerate precum aeroporturile, scrie Business Insider.

Tarom suspenda cursele catre si dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie si Olanda

Compania aeriana Tarom a anuntat ca incepand de astazi suspenda cursele catre si dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda pana pe 20 aprilie si va extinde suspendarea operarii curselor catre si dinspre Franta si Germania in perioada 09 22 aprilie.

Wizz Air a anuntat suspendarea rutelor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia si Olanda

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia, Olanda, de pe 5 aprilie pana pe 18 aprilie.

Marea Britanie a depasit 38.000 de cazuri si a inregistrat 684 decese

Bilantul mortilor din cauza noului coronavirus in Marea Britanie a crescut cu 684 23%) la 3. 605 de decese pana joi la ora 16. 00, ora Romaniei), a anuntat vineri Ministerul britanic al Sanatatii, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )