Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturiile unei romance din Barcelona, dupa atentatul terorist (VIDEO)

B1 B1,
Marturiile unei romance din Barcelona, dupa atentatul terorist (VIDEO)

Teroare la Barcelona. Un atentat terorist a avut loc, joi, pe una dintre cele mai populate strazi din oras - La Rambla. O furgoneta a intrat in multime, iar doi barbati ar fi luat statici intr-un. continuă pe B1

Prima reactie a unui oficial spaniol, dupa atentatul de la Barcelona

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi seara ca tine legatura cu autoritatile din Barcelona dupa atacul terorist comis in metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea de ingr.

Prima reactie a premierului spaniol dupa ATENTATUL DE LA BARCELONA (FOTO)

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi, dupa atentatul terorist de la Barcelona Detalii AICI si AICI), ca tine legatura cu autoritatile din metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea.

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

VIDEO. Atentat la Barcelona. Statele Unite asigura asistenta guvernului spaniol, in urma atentatului din Barcelona

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a anuntat ca Statele Unite sunt gata sa acorde asistenta autoritatilor spaniole, dupa atentatul de la Barcelona .

Liderii modiali isi exprima solidaritatea fata de victimele atentatului din Barcelona: Nu vom fi intimidati de un astfel de act de barbarism (FOTO)

Liderii mondiali reactioneaza dupa atentatul comis joi in Barcelona si isi exprima solidaritatea cu poporul spaniol. Presedintele american Donald Trump a precizat pe Twitter ca Statele.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

Premierul Spaniei: Voi intari securitatea dupa atacul din Barcelona

Premierul Spaniei, Mariano Raroy, a spus joi ca va coordona eforturile pentru a intari securitatea dupa atacul cu duba din Barcelona, in care au murit cel putin 13 persoane, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )