Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

B1 B1,
Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care. continuă pe B1

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Presa spaniola: Unul dintre autorii atentatului terorist din Barcelona ar fi fost ucis intr-un schimb de focuri(FOTO)

20Barbatul care a fost ucis ar fi cel care a scapat de un control al politiei de pe strada Diagonal, din apropiere de La Rambla. El fugea de oamenii legii intr-un automobil Ford Focus alb si a.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose au condamnat ferm atacul din Barcelona. Cei doi oficiali au anuntat ca autoritatile romane urmaresc cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si seful Executivului, Mihai Tudose, au transmis, pe retelele sociale, mesaje in care si-au exprimat regretul fata de tragedia de la Barcelona, precizand ca evolutia situatiei este urmarita cu foarte mare atentie de catre autoritatile romane.

Surse: Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul ar avea traumatisme la membre. La ora transmiterii.

Un roman a fost ranit in atacul terorist de la Barcelona

UPDATE: MAE confirma ranirea romanului. Un cetatean roman ar fi fost ranit in atacul terorist comis joi in centrul Barcelonei, potrivit unor surse citate de B1 TV. Romanul.

VIDEO. Primele imagini cu furgoneta intrand in oameni, la Barcelona

Cel putin o persoana a murit, iar 20 au fost ranite, in atacul terorist din Barcelona, de joi dupa-amiaza, scrie El Pais.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )