Libnet.ro
UNICEF

16:30

MASACRUL din Siria, sustinut de Romania. Tara noastra ar fi alimentat cu arme rebelii sirieni

Antena3 Antena3,
MASACRUL din Siria, sustinut de Romania. Tara noastra ar fi alimentat cu arme rebelii sirieni

Rebelii sirieni au fost sustinuti cu armament din Romania, scrie presa suedeza. Un fost imam din Stockholm este acuzat ca face trafic cu arme din mai multe tari din Europa si nordul Africii, pe care le trimitea. continuă pe Antena3

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din lume

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din Europa

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Romania, tara in care n-ai vrea sa faci afaceri. ...

Daca vrei sa faci afaceri du-te in Singapore, Hong Kong sau Noua Zeelanda! Acestea sunt recomandarile facute de Banca Mondiala, prin intermediul raportului Doing Business. Romania ocupa locul 73 in clasamentul general, dupa Grecia 72), dar inaintea Cehiei 75), Croatiei 89) si Rusiei 92). In 2012, tara noastra se situa cu o pozitie mai sus. Danemarca este primul stat european recomandat pentru demararea afacerilor. Romania sta cel mai prost in ceea ce priveste accesul la electricitate, .

Teodorovici: Tara noastra va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro

Tara noastra va trebui sa plateasca Comisiei Europene CE) peste un miliard de euro, pentru deficiente in sistem, a apreciat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la Medias, arata sursele de presa.

Numarul salariatilor din tara noastra a crescut cu 94.300 persoane

Datele statistice arata ca numarul salariatilor din tara noastra a crescut, in ultimile 18 luni, cu 94. 300 persoane, in comparatie cu o serie de tari europene, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

OSDH: Razboiul civil din Siria a facut peste 120.000 de victime

In Razboiul civil din Siria au murit peste 120. 000 persoane in cele 31 de luni de conflict, potrivit unui nou bilant oferit, astazi, de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit AFP.

OSDO: Peste 120.000 de oameni au murit in razboiul civil din Siria

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in razboiul civil din Siria a ajuns la peste 120. 000, potrivit unui nou bilant oferit joi de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza AFP,.

Cuvinte UIMITOARE despre tara noastra, rostite de Printul Charles: Romania e o tara minunata cu oameni remarcabili

Printul Charles afirma in partea a treia a documentarului Wild Carpathia - care a fost lansata miercuri seara la Bucuresti - ca Romania este o tara minunata, cu oameni remarcabili, iar pasunile din.

Raportul publicat AZI la Washington care priveste tara noastra. Romania, pe locul 73 in topul statelor unde e cel mai usor sa faci afaceri

Romania si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit celei mai recente editii a raportului Doing Business, elaborat de Banca Mondiala BM) si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3268 seconds )