Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teodorovici: Tara noastra va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Tara noastra va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro

Tara noastra va trebui sa plateasca Comisiei Europene CE) peste un miliard de euro, pentru deficiente in sistem, a apreciat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la Medias, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente in sistem

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Medias, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, datoria imensa fiind preluata de catre bugetul de stat si aparand, automat, la deficit in raportul FMI, relateaza Mediafax.

Teodorovici: Romania va trebui sa plateasca CE peste un miliard de euro pentru deficiente ...

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca Romania va trebui sa plateasca CE, pentru deficiente in sistem, peste un miliard de euro, informeaza Mediafax. Romania va trebui sa plateasca Comisiei Europene, pentru deficiente in sistem din 2009-2011, peste un miliard de euro. E o suma fabuloasa, o suma care ar fi putut merge, desigur, la proiectele de care vorbim cu totii, suma pe care o platim cu totii pentru ca am avut un sistem deficitar, pentru ca am avut persoane .

A suspendat hotararea prin care Cupru Min era obligata sa plateasca 17 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata sa plateasca 17 milioane euro catre Energo Mineral, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din lume

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Catalin Cretu, Visa: Tara noastra, a doua cea mai mare economie subterana din Europa

Tara noastra colecteaza doar 56% din totalul TVA, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa Catalin Cretu, manager general Visa Romania.

Numarul salariatilor din tara noastra a crescut cu 94.300 persoane

Datele statistice arata ca numarul salariatilor din tara noastra a crescut, in ultimile 18 luni, cu 94. 300 persoane, in comparatie cu o serie de tari europene, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Ponta: Asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot.

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, cand i-au cazut microfoanele amplasate pe pupitru in timpul discursului tinut la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati de la Sibiu, ca asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot, transmite Mediafax. Primul-ministru a afirmat ca se va descurca in cazul in care au cazut doar microfoanele. Daca au cazut doar astea, ma descurc. Sa nu fie si altele. Asta e tara lui Basescu: microfoane peste tot. Daca au ajuns sa fie .

Victor Ponta, dupa ce i-au cazut microfoanele cand vorbea: Asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, cand in timpul discursului tinut la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati de la Sibiu, i-au cazut microfoanele amplasate pe pupitru, ca asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot, relateaza Mediafax.

Cuvinte UIMITOARE despre tara noastra, rostite de Printul Charles: Romania e o tara minunata cu oameni remarcabili

Printul Charles afirma in partea a treia a documentarului Wild Carpathia - care a fost lansata miercuri seara la Bucuresti - ca Romania este o tara minunata, cu oameni remarcabili, iar pasunile din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )