Libnet.ro
UNICEF

14:45

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

O masina a intrat in pietoni la Londra: mai multe persoane sunt ranite

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in ele la Londra, relateaza Daily Mail. Politia a arestat un barbat.

O masina a intrat in multime la Londra; mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime astazi, la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane au fost ranite, informeaza BBC.

O masina a intrat in multime la Londra: mai multe persoane sunt ranite

O masina a intrat in multime la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost ranite, scrie BBC.

UPDATE Alerta la Londra. Mai multe persoane sunt ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar. Un barbat a incercat sa-l opreasca pe sofer

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in ele la Londra, relateaza Daily Mail. Politia a arestat un barbat.

UPDATE FOTO Alerta la Londra. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar. Un barbat a incercat sa-l opreasca pe sofer

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in ele la Londra, relateaza Daily Mail. Politia a arestat un barbat.

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra: Mai multe persoane au fost ranite(FOTO, VIDEO)

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra, mai multe persoane fiind ranite, informeaza RT. com. Incidentul a avut loc in apropierea Muzeului de Istorie Naturala din capitala.

UPDATE FOTO Unsprezece persoane au fost ranite la Londra, dupa ce o masina a intrat pe trotuar. Un barbat a incercat sa-l opreasca pe sofer

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in ele la Londra, relateaza Daily Mail. Politia a arestat un barbat, insa a anuntat ca incidentul nu este unul de natura terorista.

Furtuna PUTERNICA face ravagii in Germania: Mai multe persoane au murit, iar traficul a fost paralizat (VIDEO)

Vremea extrema a facut ravagii in nordul Germaniei. Cel putin sapte oameni au cazut victime furtunii Xavier, dupe ce vantul a suflat cu peste 140 de km/h si a daramat sute de copaci. Traficul.

Mai multe persoane au murit din cauza mustului. Nu face si tu aceasta greseala fatala!

In timpul fermentatiei, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism. Ce trebuie sa stiti pentru a nu va intoxica: Butoaiele cu must depozitate in beciurile.

VIDEO O masina a intrat in multime in fata Muzeului de Istorie Naturala din Londra: 11 raniti / Politia londoneza anunta ca ia in calcul inclusiv varianta unui atac terorist

Cativa oameni au fost raniti dupa ce o masina a intrat in viteza in pietoni sambata dupa-amiaza pe trotuarul din fata Muzeului de Istorie Naturala din Londra, anunta BBC. Politia londoneza a facut o arestare in acest caz, scrie Reuters. Autoritatile nu au precizat deocamdata numarul exact al victimelor si nici daca incidentul este tratat ca unul terorist. --------------------------Ora 19:53: Ambulanta londoneza a anuntat ca 11 raniti au primit ingrijiri in urma incidentului. Ora 18:55: Reprezentantii politiei londoneze au revenit asupra declaratiilor si au anuntat ca iau in calcul inclusiv varianta unui atac terorist. Reuters)Ora 18:00: Politia londoneza anunta ca incidentul nu este tratat ca unul terorist. Reuters)Ora 17:54: Politia a evacuat zona incidentului, iar oamenii sunt sfatuiti sa nu se apropie de zona muzeului. Ora 17:33: Cercetarile pentru a stabili circumstantele si cauzele incidentului sunt in curs - politia londoneza. Ora 17:22: Pietonii loviti de masina ar fi suferit rani minore, potrivit unui reporter BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )