Libnet.ro
UNICEF

05:00

Masina unui lider PSD Buzau, vandalizata cu mesaje obscene dupa infrangerea la prezidentiale. Un exemplu de cum sarbatoreste PNL victoria

Antena3 Antena3,
Masina unui lider PSD Buzau, vandalizata cu mesaje obscene dupa infrangerea la prezidentiale. Un exemplu de cum sarbatoreste PNL victoria

Social-democratul Ion Mantoiu, membru in Consiliul Judetean Buzau, si-a gasit vandalizata autoutilitara pe care o parcase in fata portii. Peste noapte, cineva i-ascris cu vopsea neagra un mesaj. continuă pe Antena3

Masina unui consilier judetean PSD Buzau, vandalizata cu mesaje obscene dupa infrangerea la prezidentiale

Social-democratul Ion Mantoiu, membru in Consiliul Judetean Buzau, si-a gasit vandalizata autoutilitara pe care o parcase in fata portii. Peste noapte, cineva i-au scris cu vopsea neagra un mesaj obscen.

Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Un consilier judetean al PSD din Timis, care este si trezorier al partidului, a publicat pe site-ul propriu un mesaj in care arata ca PSD este un partid esuat, nava in deriva din vara, fiind de fapt o balena esuata pe uscat.

Liviu Dragnea, plangere penala dupa alegerile prezidentiale. Ce reclama fostul lider PSD

Liviu Dragnea e foc si para! Acesta a reclamat de curand faptul ca i s-au incalcat drepturile. Fostul lider al Partidului Social Democrat a depus plangere la parchet si vrea sa i faca dreptate. Dragnea isi face dreptate singur! Ce reclama fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, o plangere prin care reclama .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Lider PSD, atac virulent: Vinovat e stafful de campanie si conducerea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau,este primul lider PSD care cere executii in PSD, dupa ce rezultatele exit-poll il declara pe Klaus Iohannis castigator detasat deViorica.

Liviu Dragnea, acuzatii grave din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost impiedicat sa voteze la prezidentiale

Liviu Dragnea a fost impiedicat sa voteze cu toate ca nu are drepturile electorale interzise de instanta. Fostul lider PSD a incercat sa voteze in Penitenciarul Rahova, insanu a fost posibil.

Motivul inedit pentru care un barbat din Alba a incendiat masina unui cunoscut

Un barbat din orasul Cugir a fost retinut pentru instigare la distrugere dupa ce, pe fondul geloziei, ar fi determinat un tanar sa incendieze masina unui cunoscut, fapta petrecuta in februarie, potrivit unui.

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Lider PSD, felicitari pentru castigatorii alegerilor: Noi, cei care am pierdut, trebuie sa intelegem ca avem nevoie de o reconstructie interna

Reactie surprinzatoare a liderului PSD Timis dupa infrangerea usturatoare suferita de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. Daca sefa PSD nici macar nu si-a recunoscut esecul in discursul.

Un lider PSD o contesta pe Dancila, dupa alegeri. Avem nevoie rapid de o reformare

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat duminica-seara la Slatina ca desi nu crede in decizii adoptate la cald, va trebui facuta o analiza, pentru ca rezultatul slab a fost determinat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )