Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Playtech Playtech,
Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica . continuă pe Playtech

SONDAJ Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila in alegeri?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca nu isi da demisia de la conducerea partidului, dupa infrangerea suferita in alegerile prezidentiale. Dar inca de duminica seara au inceput miscarile de forte in PSD, partid unde, de la Adrian Nastase incoace, niciun lider nu a ramas pe pozitii dupa infrangerea la prezidentiale. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti ca se va intampla cu PSD, dupa esecul Vioricai Dancila?.

Mesajul dur al unui lider PSD Timis dupa umilinta de la prezidentiale: Masinaria infernala a devenit un club de gospodine

Un consilier judetean al PSD din Timis, care este si trezorier al partidului, a publicat pe site-ul propriu un mesaj in care arata ca PSD este un partid esuat, nava in deriva din vara, fiind de fapt o balena esuata pe uscat.

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale

incepe razboiul in PSD dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila bagapartidul in sedinta pentru a analiza unde s-a gresit. Dupa fiecare esec, in.

Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana PSD), a avut o reactie dura dupa victoria categorica a lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Edilul a spus ca Viorica Dancila a obtinut cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani.

Primar PSD, mesaj categoric pe Facebook: Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Tara lui Dragnea a murit

Primarul PSD al orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana, a avut o reactie dura dupa esecul Vioricai Dancila din turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Acesta nu a uitat-o.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora: Ma dezic categoric!. Ce se intampla in interiorul PSD, dupa alegerile prezidentiale

Gabriela Firea o ataca dur pe Viorica Dancila. Ziua decisiva a venit cu o veste care a fost previzibila pentru cei mai multi: Iohanis a pus din nou mana pe cea mai inalta functie din Romania. Odata cu esecul PSD, Firea si-a schimbat atitudinea fata de candidatul formatiului la alegerile prezidentiale 2019. Firea, anunt de .

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Dancila, infranta la Zalau. in municipiul cu primar PSD, scorul este sub media pe tara

In municipiul Zalau, oras condus de primar PSD, Viorica Dancila a obtinut la al doilea tur al alegerilor prezidentiale putin peste 27 de procente.

Un primar PSD si-a iMPUSCAT vecina. Politia, iN ALERTA (VIDEO)

Un primar PSD din Maramures si-a impuscat vecina cu o armacu alice. Primarul comunei Sacalaseni, Emilian Pop, a folosit arma in curtea casei sale, dar a deviat in curtea vecinei.

Cum a fost pedepsita o judecatoare pentru ca i-ar fi salvat functia unui primar

Adriana Copaci, magistrat la Tribunalul Vrancea, a fost retrogradata din gradul profesional de tribunal in gradul profesional de judecatorie pentru ca ar fi inlesnit unui primar condamnat penal sa ramana in functie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )