Libnet.ro
UNICEF

14:16

Masina unui politist din Arad a fost VANDALIZATA! Trei tineri, cercetati sub control judiciar

B1 B1,
Masina unui politist din Arad a fost VANDALIZATA! Trei tineri, cercetati sub control judiciar

Autoturismul personal al unui politist din Nadlac a fost vandalizat de trei tineri din Arad. Politistul si-a gasit autoturismul acoperit cu vopsea verde, iar paguba depaseste sapte mii de lei, potrivit. continuă pe B1

200 de sticle de divinuri Kvint, depistate la Floresti in masina unui tanar din Tiraspol

Un tanar de 19 ani din Tiraspol a fost depistat de catre politistii din Floresti in timp ce transporta 200 de sticle de divinuri Kvint, in valoare de 20. 000 de lei, fara acte de provenienta.

Sotul dansatoarei care a murit dupa ce s-a prabusit la un spectacol din Arad, mesaj ravasitor: imi doresc mult sa...

Sotul dansatoarei care s-a prabusit in timpul unui spectacol din Sebis, Arad, a transmis un mesaj pe contul de Facebook, dupa ce a aflat cumplita veste. Aseara 09. 2018 scumpa mea sotie s-a stins din.

Descoperire impresionanta a unui barbat din Timis. A gasit 95.000 de euro intr-un dulap cumparat online. Ce a facut acesta cu banii

Un barbat din Timis a facut o descoperire extraordinara intr-un dulap pe care l-a cumparat online, de la un alt barbat din Arad. Acesta a gasit 95. 000 de euro in mobila pe care o cumparase de pe un sit.

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Mai multe masini au ars

Incendiu de proportii in parcarea unui bloc din Capitala. Trei masini au ars dupa ce un transformator de curent a luat foc, iar flacarile s-au extins la autoturisme. Unul dintre proprietari se afla la volan ca.

Tragedie intr-un sat din Arad! O adolescenta de 17 ani a murit dupa ce a fost lovita de doua masini

Mihaela si-a pierdut viata la varsta de 17 ani, dupa ce a fost aruncata de pe trecerea de pietoni, chiar in fata unui autoturism. Incidentul tragic s-a petrecut in Bocsig. Tanara traversa.

Medic din Timisoara acuzat ca lua mita pentru a pensiona medical angajati de la Penitenciarul din Arad, trimis n judecata de DNA

Eugen Silviu Posiar, medic si seful sectiei de Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, acuzat ca cerea mita pentru a pensiona medical angajati de la Penitenciarul din Arad, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita doua fapte), trafic de influenta doua fapte) si fals intelectual in forma continuata doua fapte).

Un politist din Iasi si-ar fi hartuit amanta cu pistolul din dotare

Gelos peste masura, politistul ar fi mers in uniforma la locul de munca al amantei sale si ar fi hartuit-o cu arma din dotare, dupa ce femeia i-a spus ca vrea sa puna capat relatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )