Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mass-media din Marea Britanie sanctioneaza dur Ungaria, pe baza acuzatiilor de rasism si antisemitism

Adevărul Adevărul,
Mass-media din Marea Britanie sanctioneaza dur Ungaria, pe baza acuzatiilor de rasism si antisemitism

Comisarul ungar pentru Ocuparea Fortei de Munca, Laszlo Andor, l-a avertizat recent pe premierul britanic David Cameron ca risca sa afecteze imaginea tarii lui daca va impune imigrantilor restrictii ale ajutorului social. insa mass-media din Regat a reactionat dur fata de declaratiile oficialului ungur, evidentiind mai degraba probleme care pun la incercare Ungaria, in special curentul tot mai periculos de rasism si antisemitism. continuă pe Adevărul

Roman expulzat din Marea Britanie dupa ce a violat o femeie

Un roman,MariusGladTrimbitas, expulzat in 2005 din Marea Britanie, unde s-a intors in martie, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru un viol comis in octombrie asupra unei tinere care astepta un autobuz sa se intoarca acasa de la o petrecere in Londra, relateaza Daily Mail online.

Marea Britanie: Un constructor a gasit o comoara in timp ce isi renova casa

Richard Mason, un constructor din Marea Britanie a gasit o adevaarata comoara in timp ce isi renova casa, relateaza Daily Mail. in timp ce lucra la o casa de pe insula Lindisfarne, barbatul a gasit un vas.

Marea Britanie: O femeie i-a cerut divortul sotului ei intr-un mod inedit, dupa ce a descoperit ca are o amanta (FOTO)

O femeie din Marea Britanie a decis sa ii ceara sotului sau divortul intr-un mod inedit, dupa ce a aflat ca acesta are o amanta, relateaza Daily Mail. Astfel, femeia l-a anuntat ca vrea sa divorteze.

Marea Britanie vrea sa ii tina DEPARTE pe romani. Iata masurile pe care le vor lua

Premierul britanic David Cameron analizeaza o serie de masuri care sa impiedice imigrantii din cadrul UE sa profite de ajutoarele sociale din Marea Britanie inaintea ridicarii restrictiilor pe piata muncii.

Reactie dura a Comisiei Europene fata de masurile anti-imigratie anuntate de David Cameron: Marea Britanie risca sa devina o tara nesuferita

Comisarul european pentru ocuparea fortei de munca, Laszlo Andor, a declarat miercuri ca Marea Britanie risca sa devina o tara nesuferita in UE nasty country in original), scrie The Guardian, citind BBC Radio. Retorica unilaterala nu ajuta, pentru ca risca sa prezinte Marea Britanie ca o tara nesuferita in UE. Noi nu vrem asta, a spus Andor. Comisarul european a mai spus ca anuntul premierului Cameron de a limita drepturile migrantilor din UE sint produsul unei isterii si reprezinta o reactie nefericita. Vom reveni cu amanunte.

Arhiepiscopul Desmond Tutu, castigator al Premiului Nobel pentru Pace: Marea Britanie risca sa se intoarca la retorica anti-imigratie rauri de sange a lui Enoch Powell

Arhiepiscopul sud-african Desmond Tutu, castigator al Premiului Nobel pentru Pace in 1984, critica Marea Britanie pentru dezbaterile intense pe tema deschiderii granitelor pentru romani si bulgari, considerand ca Londra umbreste in acest fel oportunitatile reprezentate cei nou-sositi in Marea Britanie, potrivit Daily Mail. Arhiepiscopul Desmond Tutu mai spune ca Marea Britanie risca, in acest fel, sa se intoarca la retorica anti-imigratie a lui Enoch Powell. Powell 1912-1998), a fost un politician britanic conservator, devenit faimos prin discursul sau din 1968 intitulat rauri de sange in care a criticat politica imigrationista a guvernului britanic.

Rauri de sange. Romanii care vor sa mearga la munca in Marea Britanie NU sunt doriti. Jumatate dintre britanici nu ne vor in tara lor

Campania impotriva venirii imigrantilor din Romania si Bulgaria in Marea Britanie seamana cu cea a lui Enoch Powell, un conservator devenit faimos in 1968 prin discusul Rauri de sange in care denunta .

Scotia a pus pe hartie planul de independenta fata de Marea Britanie

Prim-ministrul scotian, Alex Salmond, a dezvaluit in fata guvernului sau argumentul legal pentru proclamarea independentei fata de Marea Britanie, inainte de referedumul care va avea loc in septembrie.

Sondaj. Romanii nu ar trebui sa aiba dreptul de a trai si munci in Marea Britanie

Un sondaj realizat de postul de televiziune Channel 5 arata ca aproape jumatate dintre britanici considera ca romanii si bulgarii nu ar trebui sa aiba dreptul de a trai si de a munci in Marea Britanie. Confo.

Sondaj: Romanii nu ar trebui sa aiba dreptul de a trai si munci in Marea Britanie

Un sondaj realizat de postul de televiziune Channel 5 arata ca aproape jumatate dintre britanici considera ca romanii si bulgarii nu ar trebui sa aiba dreptul de a trai si de a munci in Marea Britanie. Confo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )