Libnet.ro
UNICEF

06:00

Materialele ecologice din programul Casa Verde - nocive pentru sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Materialele ecologice din programul Casa Verde - nocive pentru sanatate

Programul Casa Verde, lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP), deja a starnit reactii negative in randul jucatorilor din domeniul materialelor de constructii. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Mediului: Circa 10.000 de romani pot beneficia de bani pentru construirea sau renovarea locuintelor prin Casa Verde' si Casa Verde Plus'

Circa 10. 000 de romani pot beneficia de bani pentru construirea de locuinte noi sau renovarea cu materiale ecologice prin programele Casa Verde' si Casa Verde Plus', lansate in consultare publica, a declarat duminica ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, la Digi 24, potrivit Agerpres.

Circa 10.000 de romani pot beneficia de bani prin &171;Casa Verde &187; si &171;Casa Verde Plus &187;

Circa 10. 000 de romani pot beneficia de bani pentru construirea de locuinte noi sau renovarea cu materiale ecologice prin programul Casa Verde '' si Casa Verde Plus '', lansate in consultare publica, a declarat astazi ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, pentru Digi 24.

Drama pentru o familie din Botosani: Casa le-a fost incendiata in timp ce dormeau

Acoperisul casei unei familii din Botosani a fost incendiat in mod intentionat. Cazul socant a avut loc, sambata noape, in timp ce toti membrii familiei dormeau, potrivit adevarul. ro. La.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )