Libnet.ro
UNICEF

08:00

Matteo Renzi, premierul Italiei: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice

România Liberă România Liberă,
Matteo Renzi, premierul Italiei: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice

Matteo Renzi, prim-ministrul Italiei: Nu ma aflu aici numai pentru ca sunt prieten cu Victor sau pentru ca l-am intalnit pentru prima data in orasul meu de origine, la Florenta. Sunt aici pentru ca sunt convins ca Victor poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice. il cunoastem pe Victor Ponta, stim cine este in Europa si stim ca poate sa dea o mana de autor pentru poporul dumneavoastra, sa fie bine . continuă pe România Liberă

Matteo Renzi, premierul Italiei, la Sinteza Zilei: Victor Ponta ar fi un mare presedinte

Matteo Renzi, premierul Italiei si presedintele Consiliului Uniunii Europene, a fost prezent joi, in platoul emisiunii Sinteza Zilei, unde si-a afirmat sustinerea pentru Victor Ponta, candidat la functia de.

Premierul italian, la sediul PSD: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice (VIDEO)

Victor Ponta a primit mesaje de sustinere pentru candidatura la Palatul Cotroceni din partea premierului italian Matteo Renzi, dar si din partea vicecancelarului german Sigmar Gabriel. Seful Executivului italian a.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Italiei a venit in Romania pentru a-l sustine pe Ponta: Aceste momente sunt foarte importante pentru Victor

Matteo Renzi, premierul socialist al Italiei, si-a exprimat sustinerea pentru Victor Ponta la alegerile prezidentiale din Romania. Cei doi au sustinut o conferinta comuna, in care Ponta i-a multumit pentru sprijin, iar Matteo Renzi a vorbit despre motivele pentru care canddiatul PSD merita sa ajunga la Cotroceni.

Premierul italian Renzi sustine candidatura lui Victor Ponta

Premierul italian Matteo Renzi a declarat, miercuri, la sediul PSD, ca este convins de faptul ca omologul sau roman, Victor Ponta, poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice, el dand astfel un mesaj de sustinere a candidaturii liderului PSD la Presedintia Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Italiei a venit in Romania pentru a-l sustine pe Victor Ponta

Matteo Renzi, premierul socialist al Italiei, se afla in vizita in Romania pentru a-i oferi in mod public sprijinul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Premierul Italiei a venit in Romania pentru a-l sustine pe Ponta: Aceste momente sunt foarte importante pentru Victor

Matteo Renzi, premierul socialist al Italiei, se afla in vizita in Romania pentru a-i oferi in mod public sprijinul lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Un mic ajutor pentru Victor Ponta

Victor Ponta poate stinge scandalul votului din diaspora in 6 ore, urmand cativa pasi simpli. Altfel, va avea nevoie de tot mai multe proteste spontane in marile orase ale Romaniei.

Sfatul premierului Italiei pentru Ponta: Nimeni din afara nu trebuie sa va spuna ce sa faceti

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, si omologul sau italian, Matteo Renzi, sunt prezenti, in aceasta seara in studioul Antena 3.

Premierul Italiei vine la Sinteza zilei

Premierul Italiei, Matteo Renzi, si-a anuntat prezenta la editia de mainie a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Pentru 30 de minute, Renzi va fi prezent in studioul televiziunii Antena 3, pentru a raspunde.

Sapte premieri europeni il sustin pe Victor Ponta. Iata mesajele lor

Sapte premieri europeni il sustin pe candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta in cursa pentru alegerile prezidentiale. Mesajele lor de sustinere au fost transmise joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Matteo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )