Libnet.ro
UNICEF

22:16

Mazare vrea sa se retraga din PSD

România Liberă România Liberă,
Mazare vrea sa se retraga din PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca intentioneaza sa plece si de la Primarie, cat si din PSD, miercuri seara, la locuinta sa din Mamaia, dupa ce in cursul zilei a mers la arestul Politiei Capitalei pentru a-si lua actele si geanta cu haine pe care o avea luni, cand a fost retinut, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Mazare vrea sa renunte si la Primarie si la PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca intentioneaza sa plece si de la Primarie, cat si din PSD, miercuri seara, la locuinta sa din Mamaia, dupa ce in cursul zilei a mers la arestul Politiei Capitalei pentru a-si lua actele si geanta cu haine pe care o avea luni, cand a fost retinut, potrivit Mediafax.

Radu Mazare vrea sa se retraga din politica: Sunt o tinta, un trofeu. M-am saturat sa stau cu gentuta la usa (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la arestul Politiei Capitalei pentru a isi recupera actul de identitate si hainele pe care le-a lasat in arest atunci cand magistratii au decis eliberarea.

Mazare vrea sa plece din PSD si de la Primarie: Sa ramana ei cu partidul lor, si eu cu viata mea

Primarul Constantei, Radu Mazare, a ajuns, miercuri seara, la locuinta sa din Mamaia, dupa ce in cursul zilei a mers la arestul Politiei Capitalei pentru a-si lua actele si geanta cu haine pe care o avea luni,.

UPDATE: iCCJ a ramas in pronuntare pe cererea de arestare a lui Radu Mazare. Ce declaratii a facut primarul la iesirea din instanta

Primarul Constantei, Radu Mazare a iesit in jurul orei 22. 15 din sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), instanta ramanand in pronuntare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa.

Tony Blair vrea sa se retraga din rolul de emisar al Quartetului

Tony Blair se pregateste sa se retraga din postul de emisar al Quartetului in Orientul Mijlociu, in contextul in care Statele Unite si Uniunea Europeana isi revizuiesc optiunile inaintea alegerilor legislative din Israel prevazute marti, relateaza The Financial Times, citat de Mediafax.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), potrivit.

Radu Mazare: Vreau sa demisionez din PSD. Pai ce, sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti, sa ma dea afara fiindca ma ancheteaza un procuror?

Radu Mazare a luat o decizie drastica miercuri seara. El a mentionat, cand a ajuns la Constanta de la Bucuresti, ca intentioneaza, curand, sa demisioneze de la Primaria Constantei, dar si de la partid.

Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea afla marti daca va fi arestat

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, afla marti daca va fi cercetat in spatele gratiilor sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita noua milioane de euro.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: Primarul Constantei, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

Ponta vrea modificarea statului PSD. Ce se va intampla cu PSD-istii cu dosare penale

Modificarile la statutul PSD vor fi propuse de Consiliul National in perspectiva Congresului, care va fi organizat la finele anului, cu exceptia celor privind interdictia de ocupare a unor functii numite de catre persoane aflate in diferite faze penale, care vor fi aplicate imediat daca sunt avizate, a subliniat premierul Victor Ponta pentru B1 TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )