Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), potrivit. continuă pe Antena3

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul a venit la DNA cu bagajul facut

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, luni seara, de procurorii DNA pentru 24 de ore. El a fost scos in catuse de la audieri si va petrece noaptea in Arestul Politiei Capitalei.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: Primarul Constantei, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate ANI)Mazare a fost audiat.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: El este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Noi audieri au loc la DNA in dosarul in care Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita

Noi audieri au loc vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul D.

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate.

Radu Mazare, retinut de DNA pentru conflict de interese

Actualizare 20:10 DNA l-a retinut, in urma cu putin timp, pentru 24 de ore, pe primarul din Constanta, Radu Mazare, acuzat de conflict de interese.

Ce acuzatii i se aduc lui Radu Mazare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru; luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si conflict de interese doua infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Radu Mazare, retinut de DNA pentru conflict de interese, luare de mita si abuz in serviciu

Actualizare 20:52 Pe langa conflict de interese, DNA il acuza pe primarul constantean Radu Stefan Mazare de abuz in serviciu si ca ar fi luat mita 9 milioane euro, prin afaceristul Sorin Strutinsky, de la firme pe care le-ar fi sprijinit la obtinerea de autorizatii si la castigarea unei licitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )