Libnet.ro
UNICEF

22:15

MCA Grup: Exporturile au impulsionat anul trecut piata locala a usilor de garaj, inregistrand o evolutie de 10%. Cum arata piata dupa primele sase luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MCA Grup: Exporturile au impulsionat anul trecut piata locala a usilor de garaj, inregistrand o evolutie de 10%. Cum arata piata dupa primele sase luni

Piata locala a usilor de garaj a crescut anul trecut cu circa 10%, arata o analiza a MCA Grup, bazata pe datele raportate de principalele companii anul trecut, care releva faptul ca o explicatie pentru crestere vine ca urmare a vanzarilor la export. continuă pe Wall-Street Ro

ASF: Investitiile straine pe piata de capital au crescut semnificativ anul trecut

Intrarile nete de capital strain pe pia and ta de capital autohtona au crescut semnificativ anul trecut fa and ta de perioada 2009 and 8208;2012, ceea ce pune in eviden and ta o revenire a interesului investitorilor straini fa and ta de instrumentele financiare disponibile pe pia and ta de capital romaneasca, sustine Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), in raportul anual publicat astazi.

Ce va ramane in piata locala de bricolaj dupa exit-ul OBI si Baumax

Piata locala de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectata de criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul puternic lovit.

Cu ce va ramane piata locala de bricolaj dupa exitul OBI si Baumax

Piata locala de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectata de criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul foarte afectat.

Ce bancnote au fost cel mai des falsificate anul trecut in Romania

Aproape 1. 200 de bancnote au fost falsificate anul trecut in Romania, mai putin cu 74% fata de 2012, conform datelor din raportul Bancii Nationale a Romaniei BNR) pentru anul 2013.

Ce va ramane in piata locala de bricolaj dupa exit-ul OBI si Baumax

Evaluata la circa doua miliarde de euro, piata romaneasca de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectatade criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul puternic lovit.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )