Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce va ramane in piata locala de bricolaj dupa exit-ul OBI si Baumax

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce va ramane in piata locala de bricolaj dupa exit-ul OBI si Baumax

Piata locala de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectata de criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul puternic lovit. continuă pe Wall-Street Ro

Ce va ramane in piata locala de bricolaj dupa exit-ul OBI si Baumax

Evaluata la circa doua miliarde de euro, piata romaneasca de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectatade criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul puternic lovit.

Cu ce va ramane piata locala de bricolaj dupa exitul OBI si Baumax

Piata locala de bricolaj trece printr-o efervescenta oarecum atipica pentru cursul lucrurilor dintr-o industrie extrem de afectata de criza globala, sectorul bricolajului si al materialelor de constructii fiind unul foarte afectat.

MCA Grup: Exporturile au impulsionat anul trecut piata locala a usilor de garaj, inregistrand o evolutie de 10%. Cum arata piata dupa primele sase luni

Piata locala a usilor de garaj a crescut anul trecut cu circa 10%, arata o analiza a MCA Grup, bazata pe datele raportate de principalele companii anul trecut, care releva faptul ca o explicatie pentru crestere vine ca urmare a vanzarilor la export.

Cupa Mondiala: Brazilia, calificare cu emotii in sferturi, dupa thriller-ul cu Chile

Brazilia a avut un meci de cosmar in optimile Cupei Mondiale, pe care o gazduieste anul acesta. Tara gazda si cea mai titrata nationala de fotbal din lume a invins cu mari emotii nationala statutului Chile, scor 3-2, la penaltiuri, dupa 1-1 in timpul regulamentar de joc.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )